Corona nieuws

Update campus- en opleidingsnieuws

CORONA-UPDATE | BERICHT DI 22 APR '21, 16U45

NIEUWIGHEDEN
Vanaf maandag 26 april zijn er terug modellen voor de contactberoepen toegelaten, waar deze noodzakelijk zijn.  Dit met respect voor de veiligheid- en sectorregelgeving.
Voor de kappers houdt dit vb. in, dat er terug kan gewerkt worden in 1 op 1 verband tussen cursist en model. 
Voor de sportsector blijven de praktijklessen (ttz sportlessen) voorlopig opgeschort voor groepen uit de opleidingen Personal trainer, Sportverzorger, Fitness instructeur , en de voltijdse dagopleiding Personal trainer & sportverzorger.
Verder worden de Juryleden bij de eindproeven van de ondernemersopleidingen beschouwd als essentiële derden en worden deze toegelaten op de campus.

GROEIPAKKET
De eventuele kortstondige pauze die er was voor een gedeelte van de lessen bij de contactberoepen houdt geen onderbreking van het groeipakket in.  Alle lesinhouden van de voltijdse dagopleidingen worden gegeven (eventueel gebruik makend van vakantiedagen en de maand september).

LOOPTIJD VAN HET CURSUSJAAR
Het cursusjaar ’20-‘21 loopt tot en met 30 september 2021.Voor opleidingen die - gezien de omstandigheden - onmogelijk binnen die periode afgewerkt kunnen worden,  kan de looptijd uitzonderlijk verlengd worden tot 31 december 2021. Dit betreft een opleiding zoals de voltijdse duale dagopleiding Kapper en vb. Fitness-instructeur. Aanvullingen op deze lijst van uitzonderingen worden voorgelegd op de betreffende innovatiecommissie.

Check dus zeker vóór jouw opleidingssessie start je lessenrooster via www.digi4u.be voor mogelijke wijzigingen
 

CORONA-UPDATE | BERICHT DI 20 APR '21, 13U30

Na overleg met onze bevoegde overheid werden volgende afspraken gemaakt omtrent het verderzetten van de opleidingen:

•    Online lessen zijn de norm
•    Klassikale lessen zijn mogelijk in volgende gevallen en onder strikte toepassing van de veiligheidsmaatregelen die reeds van kracht zijn door toepassing van pandemie-scenario ROOD:

  • Eventuele geplande evaluaties kunnen op de campus doorgaan 
  • Praktijklessen kunnen op de campus worden georganiseerd
  • Vanaf maandag 26 april heropenen de contactberoepen, en dus ook de betreffende praktijklessen (kapper, schoonheidsspecialist,…)  mét modellen.  Check zeker vóór jouw opleidingssessie start je lessenrooster via www.digi4u.be voor mogelijke wijzigingen
     

Cursist aan het woord

Dank je wel voor alle fijne lessen in succesvol ondernemen.

Anthony

See you on