Syntra West-updates

Hogere digitale versnelling

Corona bracht Syntra West in een nog hogere digitale versnelling. Dit bracht ondertussen al enkele nieuwigheden met zich mee.  We zetten het even op rijtje voor jou. 

SYLLABI

Wij creëren voor elke cursist een gebruiksvriendelijk digitaal platform via Moodle. U vindt er -indien van toepassing- onder andere een digitale versie van uw syllabus. U kan dan indien er gebruikt gemaakt wordt van een syllabus deze downloaden en bewaren, uitprinten, enzovoort. We bieden u ook de mogelijkheid om in samenwerking met een externe partner (printshop) een afdruk te bestellen tegen een minimale kost. Deze ontvangt u 6 werkdagen later op het door u gekozen adres.

CATERING
Veiligheid eerst, ook voor de catering. In de campussen kun je via de automaten een koffie of frisdrank verkrijgen. Vanaf najaar '21 kunnen er terug drinks & etenswaren geserveerd worden. Uiteraard kun je ook zelf een snack meebrengen.  

SLIMME CAMERA’S
Maar liefst 200 theoretische leslokalen worden uitgerust met slimme camera’s. Zo kunnen we in bepaalde opleidingen de lessen ook live uitzenden via mixed classrooms. Deze nieuwe technologie laat toe dat we jou op verschillende manieren de lessen laten volgen: ‘in real time’ op de campus of online. Via de website kun je bij elke opleiding zien via welke opleidingsformule deze wordt aangeboden.

Tot binnenkort!

Mvg,
De Syntra West-groep