• 14 nov. 2023
  • Syntra West
  • #event

Syntra West steunt de warmste week

Syntra Duaal cursisten én Syntra West-medewerkers initiëren verschillende acties voor het goede doel.

Tijdens de Warmste Week van ma 18 t.e.m. zo 24 december is er bijzondere aandacht voor het jaarthema ‘Opgroeien zonder zorgen’. In onze provincie strijkt de actie dit jaar neer op ’t Zand in Brugge. Met Syntra West willen we ook ‘vlammen’ en geld inzamelen voor de 287 projecten. De cheque (met een hopelijk zeer hoog bedrag) voorzien we tijdens De Warmste Week af te geven. Volg onze socials voor meer nieuws hieromtrent.  Aangezien er dit jaar geen warmathons worden georganiseerd, bedachten cursisten én collega’s het volgende:

ACTIE 1 | SYNTRA’S VLAM, initiatief door duale cursisten

Onder de deskundige begeleiding van duale docent Peter Sylvain Lambert dragen ook de cursisten van Syntra Duaal hun steentje bij aan de Warmste Week.


CAMPUS KORTRIJK
Op woensdag 13 december houden de duale cursisten van campus Kortrijk een tentoonstelling met hun duale projecten én objecten. De leerlingen nemen elk deel vanuit hun expertise. Voor Kortrijk is dit logistiek, administratie, schrijnwerk, sanitair, mechanica, pc-technicus, carrosserie, slagerij & brood-en banketbakkerij/chocolaterie. Vanaf 14 tot 21 december kun je in Kortrijk de actie steunen door naar de tentoonstelling te komen, door een vrije bedrage te voorzien in één van de collectebussen, door de aankoop van een houten flessenhouder of door deel te nemen aan de tombola (altijd prijs).

CAMPUS BRUGGE
Op donderdag 14 december kun je de duale tentoonstelling bekijken op campus Brugge, dit met de duale projecten én objecten uit de métiers slagerij, brood- en banketbakker, beauty, dakwerken, elektro, fietshersteller en haarverzorging.  Vanaf 14 tot 21 december kun je in Brugge de actie steunen door naar de tentoonstelling te komen, door een vrije bedrage in één van de collectebussen, door in te tekenen op een esthetische manicure, door deel te nemen aan de tombola (altijd prijs) of door een worstje of speculoos te kopen voor het goede doel.
Na beide avondvoorstellingen in Kortrijk én Brugge volgt aansluitend telkens nog een knabbel en een glaasje voor bij de babbel. De docenten, directie, medewerkers, ouders en mentoren zijn benieuwd!

ACTIE 2 | SYNTRA GOES WEST, initiatief door medewerkers Syntra West

Vanuit de verschillende campussen van de Groep Syntra West (Kortrijk, Ieper, Roeselare, Oostende, Gent & Antwerpen) zal er op zaterdag 16 december een fiets- en/of wandeltocht vertrekken met als eindpunt Brugge. Iedere deelnemer kan zich registreren door middel van een bijdrage, en/of kan zich ook per kilometer laten sponsoren. Wandel of fiets mee van campus naar campus voor het goede doel en laat je kilometers opbrengen! 
De actie staat open voor alle medewerkers, cursisten, docenten, familie en vrienden, etc. Alle deelnemers krijgen een warme ontvangst in Brugge op het eindpunt (campus Ten Briele). De opbrengst gaat volledig naar het goede doel.

Hier alle info & inschrijven voor de wandelactie