Met horeca fastcourse ticket snel én voorbereid naar de arbeidsmarkt

Horeca ziet extra helpende handen graag komen

In de horeca staan héél wat openstaande vacatures.  Heb je wel zin om bij te verdienen in de horeca, maar ontbreekt het je nog wat aan praktische ervaring? Dan zijn de horecaboosters wellicht spek voor jouw bek!

Via de fast course horecabooster kan je praktische kennis opdoen voor de keuken en/of zaal. Deze opleiding helpt je in je eerste stappen in de horeca en is specifiek gericht naar zowel jobstudenten, flexi-jobbers als werkzoekenden.
Er is aandacht voor de werking van de horeca, basistechnieken in organisatie, klantgericht werken, tips & tricks worden gedeeld door ervaren horeca vakmensen in combinatie met véél praktijkoefeningen. Met als kers op de taart een getuigschrift.

Anna BobrovskaOok dit jaar zien we terug enthousiaste cursisten die deze snelcursus met plezier doorlopen. Onder de deelnemers hebben we ook enkele Oekraïense cursisten. We spraken met Anna Bobrovska.
Anna is 44 jaar, afkomstig van Oekraïne, en verblijft sinds maart ’22 in Wevelgem. Zij heeft professionele ervaring in o.a. HR, logistics & marketing én interesse om hier aanvullend haar horecaskills te versterken. Ondertussen spreekt Anna meer dan een aardig woordje Nederlands.
“Deze training is een echte hulp en een kans voor vluchtelingen om werk te vinden. Ik hou van de Belgische keuken, groenten en vis en natuurlijk bier. Wij (Oekraïners) houden net zoals de West-Vlamingen ook van werken en koken. We nodigen vb. vaak gasten uit bij ons thuis en zetten dan veel gerechten op tafel”, aldus Anna.
Met de ervaring die ze nu opdoet kan ze alvast zelfzekerder in een café of restaurant werken. “Ik vond de eerste sessie alvast erg leuk, met goede en bruikbare tips van de docenten”, cfr Anna.
Leren smaakt naar meer. Anna droomt van verder studeren, maar een job vinden is nu haar eerste prioriteit voor haar toekomst en deze van haar kinderen. We wensen Anna veel succes bij haar volgende stappen. Een stapje dichter bij haar (Syntra)droom.