Ondernemersdagen 2024 in het teken van de festivals van morgen

A match made in heaven: tomorrow people are made in Syntra

Voor de Syntra West-cursisten van de voltijdse dagopleidingen staat er dit jaar een leuke samenwerking op het programma ter gelegenheid van de derde editie van de Ondernemersdagen.

 

'Festivals van morgen' inspirerende opdrachtgever van de Syntra Ondernemersdagen

Dit jaar werken we rond het thema van 'festivals van morgen' als inspirerende opdrachtchallenge van de Ondernemers challenges. Boem Patat! 


Line-up

De challenges staan in het teken van duurzaamheid en innovatie. De cursisten van de voltijdse dagopleidingen  - the entrepreneurial people of tomorrow - gaan samen viben om van de festivals van morgen een nog meer duurzame plek te maken. We are again ready to unlock the entrepreneurial spirit of life!


Practical

De cursisten laten zich in alle Vlaamse Syntra-dreamvilles inspireren door de opleidingen die ze momenteel volgen. Ze werken dan gedurende 3 dagen aan de challenge én pitchen vervolgens hun idee met een pakkende video voor de Ondernemersdagen-jury.
Voor de puntentelling houdt de jury rekening met de duurzaamheidsfactor, de realistische haalbaarheid, business value, creativiteit, innovatie én pitchvoorstelling.
Vanuit elke deelnemende Syntra-provincie wordt de lokale winnaar doorgestuurd naar de Vlaamse Grand Final. Voor de winnnende provinciale finalistgroep zijn er alvast tickets voor Land of Love te scoren. 
 

Proficiat!

De cursisten van de voltijdse dagopleiding gingen de voorbije dagen aan de slag met een duurzaamheidchallenge voor de festivals van morgen! Zowel in Kortrijk als in Brugge werd een winnaar gekozen.
De #laureaatgroep in #Brugge die een E-trail concept uitwerkte won niet alleen de West-Vlaamse campusbattle maar ook de Vlaamse Grand Syntra Final!
Met deze app willen ze de mobiliteit van een festival verduurzamen. Dikke proficiat aan alle deelnemers én winnaars!

  • Finalist groep Brugge: ‘E-trail’ concept door de cursisten binnenschrijnwerk en grafisch ontwerpers
  • Finalist groep Kortrijk: ‘The ant hill’ concept door de cursisten motor-en bromfietstechnicus, onderhoudsmecanicien, ondernemer lastechhnieken.