Dagopleidingen

Ben je 1 à 2 dagen per week vrij om jezelf bij te scholen? Dan is een dagopleiding ideaal!

Deeltijds overdag of voltijds

  • Opleidingen van 1 tot 3 jaar 
  • 1 à 2 lesdagen per week 
  • Combineerbaar met je job en gezin 
  • Docenten uit het werkveld 
  • Via een test van je voorkennis stap je meteen in op het juiste niveau. 
  • De opleidingen vinden plaats in een campus in jouw buurt. 

Ben je ouder dan 18 jaar en al aan het werk? Wil je beter worden in je job? Of wil je liever een nieuwe start maken met een carrièreswitch? Bij Syntra West hebben we de oplossing voor jou! Met onze dagopleidingen blijf je helemaal bij in je vakgebied of ben je klaar om nieuwe uitdaging aan te gaan. Ontdek hier ons uitgebreide aanbod aan dagopleidingen in meer dan 20 sectoren.

Een dagopleiding

Ben je al aan het werk, maar je kan je 1 tot 2 dagen per week vrijmaken? Misschien werk je deeltijds en heb je zo tijd om overdag een opleiding te volgen? Dan zit je goed bij de dagopleidingen van Syntra West. Deze opleidingen bestaan uit 1 tot 2 dagen per week, soms tijdens de werkweek en soms op zaterdag. Op deze manier kan je nog steeds een opleiding volgen terwijl je het combineert met je huidige job en gezinsleven.  

Voltijdse dagopleidingen

Wil je in slechts 1 jaar een beroep leren? Kan je je elke werkdag vrijmaken om te studeren? Ben je 18 jaar of heb je voldaan aan de leerplicht? Dan raden we een voltijdse dagopleiding aan. Kies uit meer dan 50 voltijdse dagopleidingen waarmee je op 1 jaar klaar bent om aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt of als zelfstandige. 

 

Liever een avondopleiding?

Kun je je niet vrijmaken tijdens de week, maar wil je wel een opleiding volgen? Dan is een avondopleiding misschien meer jouw ding. Met meer dan 300 avondopleidingen, vind je zeker je droomopleiding.

Je eigen zaak starten

Wil je graag aan de slag als zelfstandige in hoofd- of bijberoep? Met een dagopleiding zit je goed! Ervaren docenten leren jou de nodige know-how en ondernemerschapscompetenties om je eigen zaak te starten. Wil jij je na je dagopleiding nóg verder verdiepen in ondernemerschap? Dat kan met de Start Me Up opleidingen van Syntra West.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.