Voltijdse dagopleidingen

Voltijds. Duaal. Leren

Bij Syntra West stomen we je zeer praktijkgericht klaar in de formule van voltijds dagonderwijs. Concreet betekent dit dat je van maandag tot vrijdag keihard aan het knallen bent in jouw gekozen opleidingsparcours.

In ons ondernemende parcours bestaat jouw opleiding uit twee delen: werkplekleren én campusleren, je gaat dus duaal leren.

Ben jij 18+? Dan zijn de voltijdse dagopleidingen van Syntra West vast en zeker iets voor jou.

Docenten met ruime expertise uit het beroepsleven staan je met raad en daad bij. Met een mooie mix van theorie en praktijk biedt Syntra West jou een alternatief wanneer je op één jaar tijd een extra diploma wenst of een alternatief zoekt voor hogeschool of unief.
Bovendien kan je met een erkend diploma voltijdse dagopleiding meteen praktisch aan de slag.

Bij het volgen van een voltijdse dagopleiding, blijven jongeren ten laste van de ouders. De voltijdse dagopleidingen van Syntra West voldoen ook aan de voorwaarden voor het behoud van het groeipakket (vroegere kinderbijslag).
Contacteer ons gerust voor een persoonlijke afspraak op de campus met de cursusbegeleider van jouw voorkeuropleiding. Inschrijven kan ook online of offline op de campus.

Meten is weten

Tijdens je parcours bij Syntra West word je zelf ook ‘gewikt en gewogen’. We gaan jouw talenten en competenties screenen én op de kaart zetten. Je leert zo je sterktes en zwaktes kennen. En wordt hier sterker van.

Studentenstatuut

Als student voel je je al snel thuis in de ‘behapbare’ campussen. Tussen de 1000 studenten voltijdse dagopleiding die we jaarlijks mogen verwelkomen vind je vast binnenkort ook jouw plaats.

Je kunt ook ten laste van je ouders blijven wanneer je een voltijdse dagopleiding volgt. Deze voldoen nl. aan de voorwaarden voor het behouden van het groeipakket (vroegere kinderbijslag).

Bekijk alle voltijdse dagopleidingen

Filter op:

Administratie en organisatie  Automotive  Bouw & techniek  Creatieve opleidingen  Financiën  Groen- & dierenzorg  Horeca, voeding & toerisme  ICT & multimedia  Personenzorg  Sales, marketing & communicatie  Vastgoed & verzekeringen