Voltijdse dagopleidingen

1-jarige dagopleidingen voor volwassenen

Kies uit +60 voltijdse dagopleidingen

  • éénjarige opleiding
  • een diploma na 1 jaar
  • 5 lesdagen per week 
  • mix van theorie en praktijk 
  • behoud van het groeipakket 

 

Ben jij 18 of heb je voldaan aan de leerplicht? Wil je graag voltijds verder studeren om een beroep te leren? Dat kan! In slechts 1 jaar tijd stoomt Syntra West jou klaar om jouw droomcarrière te realiseren. Kies uit +60 voltijdse dagopleidingen die jou voorbereiden op de arbeidsmarkt of om je eigen bedrijf te starten. Doe tonnen praktische en technische beroepskennis op dankzij onze voltijdse dagopleidingen! 

Je diploma al na 1 jaar op zak

Een korte, to-the-point opleiding van 1 jaar. Ben je afgestudeerd? Dan heb je onmiddellijk een erkend diploma op zak en ben je klaar om aan het werk te gaan! 
 

Keihard knallen van maandag tot vrijdag

Syntra West stoomt jou zeer praktijkgericht klaar voor de arbeidsmarkt. Concreet betekent dit dat je van maandag tot vrijdag keihard aan het knallen bent in jouw gekozen dagopleiding.  

Een mix van theorie en praktijk

De voltijdse dagopleiding bestaat uit 2 delen: campusleren en werkplekleren. Bovendien krijg je les van docenten met veel beroepservaring die weten welke kennis en ervaring nodig is om jouw droomcarrière uit te oefenen.  

 

Snel aan het werk

Met keuze uit +60 voltijdse dagopleidingen is er voor ieder wat wils! Dankzij de praktijkgerichte aanpak is een voltijdse dagopleiding de kortste weg naar werk. Na je opleiding kan je jouw eigen zaak oprichten of aan de slag gaan als werknemer bij een bedrijf. Vind nu de voltijdse dagopleiding die bij jou past! 

Met behoud van het groeipakket

De voltijdse dagopleidingen voldoen aan de voorwaarden om het groeipakket (het vroegere kindergeld) te behouden. Volg je een voltijdse dagopleiding? Dan blijf je ten laste van je ouders en blijven ze kinderbijslag ontvangen. 

ze getuigen over de opleiding Windmolentechnicus on- en offshore

Ook Jasper en Sander volgden een voltijdse dagopleiding

"Ik wilde al lang de windmolensector in, maar durfde nooit de sprong te wagen. Op 36-jarige leeftijd dacht ik: het is nu of nooit. En nu picknick ik elke middag bovenop een windmolen."

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.