Als flexijobber actief in de vastgoedsector? Dat kan!

Sinds januari ’24 is flexiwerk mogelijk

Foto

Patriek Delbaere blijft professioneel actief. Ook na zijn pensioen. 

Patriek studeerde recent af als syndicus bij Syntra West. “Ik volgde deze cursus uit interesse. En vanwege mijn betrokkenheid bij de mede-eigendom in het appartement waar ik woon.  Na m’n recente pensionering leek de start van deze opleiding mij dan ook een leuk nieuw engagement. 
Met les op woensdagnamiddag- en avond op de campus bleef er nog voldoende tijd over voor andere bezigheden", aldus Patriek.

Patriek is recent gepensioneerd na een rijkgevulde loopbaan van meer dan 30 jaar bij de onderwijskoepel voor gemeentelijk onderwijs. Na een start als juridisch medewerker werd hij er later algemeen directeur van 120 personeelsleden.

Ben je blij met je beslissing? Zou je de opleiding opnieuw volgen?

"Ik was van in het begin geboeid door de diverse inhoud van de lessen. Nu eens praktisch, dan weer juridisch of administratief. Ik zou dus zeker opnieuw kiezen voor deze opleiding, ook omwille van de docenten en de medestudenten. Als er binnenkort nog een opfriscursus of vervolgtraject aankomt schrijf ik me zeker terug in."

Terug aan het werk

"Momenteel ben ik aan de slag bij syndicuskantoor Buro-M als dossierbeheerder. Ik ben net 65 geworden en kon als flexi aan de slag. Het is uitdagend maar tegelijk boeiend. Zo blijf ik een nuttige bijdrage leveren aan de maatschappij."

Ook interesse in aan job als syndicus of in het vastgoed? Bekijk dan zeker ook even de opleidingsmogelijkheden tot syndicus medewerker en syndicus.