Karolien Desmet ontwikkelde aromaspray

Inspiratie opgedaan tijdens opleiding herborist/kruidenverwerker

Karolien Desmet volgde de afgelopen jaren diverse opleidingen via Syntra West.  Na een opleiding tot herborist, kwalificeerde zij zich verder als kruidenverwerker, én verdiepte zij zich in aromatherapie

Na dit intensieve, maar leerrijke traject, bracht zij nu haar eigen aromasprays op de markt onder haar eigen label ‘Natuvert’.
Heerlijke geuren mét een dieperliggende betekenis.  En bovendien bijzonder stijlvol afgewerkt, vinden wij zelf.

“Natuvert is ontstaan toen, tijdens mijn opleiding, onder goedkeurend oog en vooral onder heerlijke begeleiding en steun van alle docenten. Mensen die mij elk, stuk voor stuk tijdens de opleiding raakten, inspireerden en aanmoedigden mijn dromen te volgen. Destijds telde ik elke week de uren af om mijn opleiding te kunnen komen volgen, is het nu mijn beurt om mensen te inspireren.”
Ik ben bijzonder blij en gelukkig met mijn realisaties en de dromen die ik kon nastreven.  Nu deel ik graag mijn verhaal met de mensen die nu ook de opleiding volgen. En moedig hen graag aan, ook als het even zwaar is, of ze het even moeilijk hebben. Knowledge is power zeg ik wel eens, maar niet alleen kennis, ook mensen zijn zo belangrijk in ons leven, en ontmoeten van mensen die met elkaar mogen connecteren.
Graag bedank ik langs deze weg nog eens mijn docenten voor de heerlijke tijden die ik met hen en mijn vrienden mocht doorbrengen, en wens ik hun al het beste toe in de toekomst.”