Campus Roeselare - Oostnieuwkerksesteenweg

Oostnieuwkerksesteenweg 111 - 8800 Roeselare

Campus Roeselare, in het hartje van West-Vlaanderen, is vlot bereikbaar vanuit diverse richtingen. De campus huisvest een 40-tal lokalen/ateliers verspreid over 3 gebouwen en heeft een ruime parking. 
Ruim de helft van de lokalen zijn praktijklokalen omdat onze opleidingen voor ‘praktijk’ staan: o.a. voor de opleidingen apotheek, massage, kunstnagelstylist, make-up, tuinaanleg, boomverzorger, fietshersteller, schilder met individuele werkplaatsen, PC/MAC-lokalen voor multimedia- en informaticaopleidingen. 
Ook voor de brede waaier aan creatieve opleidingen zijn praktijkruimtes met de nodige faciliteiten een must waarin cursisten mode en kledij, schoenen en handtassen, stoffeerder, interieur, florist … hun gading vinden. 
Daarnaast bieden we in campus Roeselare opleidingen aan in de sectoren toerisme, accountancy, ondernemerschap, begeleider in de kinderopvang … Ook voor korte bijscholingen taal, informatica, skills, transport en veiligheid … ben je bij campus Roeselare aan het juiste adres. 
Kortom, een heel divers publiek dat we verwelkomen in een aangename omgeving. Docenten en cursisten kunnen pauzeren in de cafetaria met zicht op onze mooie binnentuin. 

Extra_paginas_479x479_Roeselare.jpg

Bereikbaarheid van de campus

Kom je met de wagen?  

Campus Roeselare heeft een ruime parking voor cursisten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over parkeerplaats. 

Kom je met de trein of de bus? 

Cursisten die een voltijdse dagopleiding volgen en een treinabonnement willen, kunnen de nodige documenten daarvoor opvragen bij de receptie of via hun cursusbegeleider. De dienstregeling van de trein vind je op de website van NMBS: www.belgiantrain.be  

Voor de campus is er een bushalte ‘Vormingsinstituut’ van lijn 95. De dienstregeling van de bus vind je op de website van De Lijn: www.delijn.be/nl/routeplanner  

Kom je met de fiets?  

Verplaats je je met de fiets naar de campus? Berg hem dan op in de fietsenstalling op het terrein. Vergeet je fiets niet op slot te zetten aan het fietsenrek! Je kan ook een fiets huren aan het station om je te verplaatsen naar de campus: www.blue-bike.be of ecovelo@dekringwinkelmidwest.be  

Op zoek naar een studentenkamer? 

Wil je een studentenkamer huren in Roeselare? Een ruim en gevarieerd aanbod vind je op de website www.kotwest.be  

Openingsuren

  • maandag tot en met donderdag: 08u30 - 22u00
  • vrijdag: 08u30 - 17u00
  • zaterdag: 08u30 - 12u00
  • zondag: gesloten

Neem contact op voor de aangepaste vakantieregeling in de schoolvakanties.

Heb je vragen?

We helpen je graag verder.