Avondopleidingen

Jezelf bijscholen, omscholen of starten met je eigen zaak? Met een avondopleiding schiet je raak!

Klaar voor een nieuwe job?

  • Opleidingen van 1 tot 3 jaar
  • 1 à 2 avonden per week zodat het makkelijk combineerbaar is met je job en gezin 
  • Docenten uit het werkveld
  • Via een test van je voorkennis stap je meteen in op het juiste niveau. 

 

Ben je 18+ en heb je al een job of werkervaring? Wil je jezelf verder bijscholen in je huidige functie? Of net omscholen met het oog op een carrièreswitch? Dat kan! Met een avondopleiding van Syntra West ben je weer up-to-date of klaar voor een nieuwe job. Kies uit +300 avondopleidingen in meer dan 20 verschillende sectoren. Ervaren docenten stomen jou volledig klaar voor de arbeidsmarkt of voor de opstart van je eigen zaak. 

's Avonds omscholen

Wil je een carrièreswitch maken? Onze avondopleidingen bereiden je tot in de puntjes voor op een nieuwe job. Met een carrièreswitch-avondopleiding maak jij gegarandeerd een vlotte start. Docenten uit het werkveld leren jou met veel plezier alle kneepjes van het vak.  

's Avonds bijscholen

Wil je jezelf bijscholen of verder specialiseren? Met een avondopleiding van Syntra West word jij een expert in jouw vakgebied. Verruim je kennis en verdiep je expertise met onze bijscholingen. In no-time word jij een krak in je vak!  

 

Je eigen zaak starten

Wil je graag aan de slag als zelfstandige in hoofd- of bijberoep? Met een dagopleiding zit je goed! Ervaren docenten leren jou de nodige know-how en ondernemerschapscompetenties om je eigen zaak te starten. Wil jij je na je dagopleiding nóg verder verdiepen in ondernemerschap? Dat kan met de Start Me Up opleidingen van Syntra West.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

Ontdek onze opleidingen per thema