E-Tech Start Me Up: Geef je tech ondernemersdroom vorm met Syntra West en Howest

Boost jouw tech ondernemerschap

etech

Neem de ideale start voor een tech-startup

Ben jij klaar om de sprong te wagen en je eigen tech-startup te lanceren? Met de nieuwe E-Tech Start Me Up ondernemersopleiding van Syntra West krijg je de perfecte combinatie van een online traject én coaching van experts om jouw innovatieve idee tot een volwaardig businessplan te transformeren. Ontdek hieronder waarom dit traject jouw ideale start kan zijn!
 

E-Tech Start Me Up, solide basis voor jouw tech ondernemersidee

De E-Tech Start Me Up opleiding biedt toekomstige ondernemers de tools, kennis en begeleiding om een solide basis te leggen voor hun tech-onderneming. Wat deze opleiding uniek maakt, is de combinatie van een flexibel online traject (E-Start Me Up) van Syntra en een intensieve persoonlijke begeleiding door ervaren coaches van Howest. Met een mix van praktische kennis en individuele coaching (vier uur begeleiding) krijg je niet alleen theoretische inzichten, maar ook ondersteuning om het idee van jouw technologische startup in de praktijk te brengen.

Opleiding voor (pre)starters

Deze opleiding richt zich specifiek op ondernemers met een tech-element in hun businessidee. Of je nu softwareontwikkelaar, cybersecurity-expert of bio-informaticus bent, je krijgt de kans om jouw idee verder te ontwikkelen met een op maat gemaakt traject. De sectoren waarbinnen jouw idee moet passen, zijn veelbelovend en groeiend. Denk bijvoorbeeld aan:

- Software development: software ontwikkeling van mobiele apps tot complexe webapplicaties.
- Cybersecurity: Een must in de steeds digitaler wordende wereld.
- AI (Artificial Intelligence): De toekomst van data-analyse en automatisering.
- VR (Virtual Reality): Innovatieve oplossingen voor training, entertainment en meer.
- Gametechnologie: Bouw aan de games van morgen.
- Web3 en Blockchain: De fundamenten van een gedecentraliseerde toekomst.
- Bio-informatica: Verbindt biologie en IT om baanbrekende oplossingen te vinden.
- Digital Health: Breng innovatie in de gezondheidszorg.
- Energiemanagement: Creëer duurzame oplossingen voor de energie-uitdagingen van morgen.
- Biomedische laboratoriumtechnologie: Ontwikkel de technologieën die de gezondheidszorg zullen veranderen.
- Industrieel productontwerpen: Combineer creativiteit en technologie om nieuwe producten te ontwerpen.

Ondersteuning tech ondernemerschap combineert e-learning met coaching

De E-Tech Start Me Up ondernemersopleiding biedt een unieke structuur die bestaat uit twee cruciale elementen:

1. Online traject E-Start Me Up (Syntra West) voor tech businessplan
   Dit traject is volledig online en flexibel in te plannen, zodat je de opleiding kunt volgen op je eigen tempo. Het behandelt alle essentiële stappen voor het opzetten van een eigen onderneming, van het bepalen van je doelgroep tot het uitwerken van een financieel plan. Het is dé springplank voor iedereen die zijn of haar tech-idee naar een hoger niveau wil tillen.

2. Howest coaching
Naast het online traject krijg je vier uur persoonlijke coaching van ervaren professionals van Howest. Deze experts in technologie en innovatie begeleiden je bij het verfijnen van jouw businessplan, het overwinnen van technische obstakels, en het scherpstellen van je groeistrategie. Dankzij deze begeleiding kun je jouw idee concreet vormgeven en klaarstomen voor de markt.

Een boost voor jouw ondernemersidee

Het is duidelijk: E-Tech Start Me Up geeft jou alle handvatten om jouw tech-droom om te zetten in een realiteit. Dankzij de samenwerking tussen Syntra West en Howest krijg je niet alleen een sterk businessplan, maar ook de juiste ondersteuning om je bedrijf duurzaam te laten groeien.
 

Schrijf je vandaag nog in!

Heb jij een ondernemersidee binnen één van de opkomende sectoren? Wil je jouw tech-droom waarmaken met de juiste begeleiding en ondersteuning? Wacht dan niet langer en meld je aan voor de E-Tech Start Me Up opleiding en ontdek hoe jij vandaag nog de eerste stap naar jouw tech-onderneming kunt zetten.

etech