WK Tifogame voor medewerkers, cursisten én docenten van de Groep Syntra West

De game is on!

Een gezonde geest in een gezond lichaam koppelen we dit najaar graag aan de funfactor voor alle medewerkers, cursisten én docenten van de Groep Syntra West! 
Speciaal voor de hoogmis van het voetbal boksten we samen met Tifogame een spannende WK-bedrijfspronostiek in elkaar. Geen voetbalfanaat of held in complexe pronostieken? Geen paniek. Ons pronostiekspel is uiterst laagdrempelig en gebruiksvriendelijk zodat echt iedereen kans maakt op een prijs. En bovendien speel je volledig gratis. Zondag 20 november al wordt in Qatar het WK voetbal op gang getrapt. Houd dus je e-mailbox in de gaten. Word jij binnenkort dé voetbalkenner binnen onze kennisgroep? De game is on! 

Voor medewerkers, cursisten en docenten

Er staat een platform voor de grote WK-pronostiek op jou te wachten. Als cursist, medewerker of docent kun je gratis deelnemen en maak je kans op enkele leuke prijzen! Een event voor de Syntra West community!

Hoe kan ik deelnemen?

Via de link (die je tegen woensdagavond 9 november uiterlijk) ontvangt, kom je meteen op de spelpagina terecht. Je hoeft enkel nog een Tifogame-account aan te maken en kan daarna je voorspellingen invullen.
Heb je al een account van een vorige editie? Perfect. Dan kan je direct inloggen en spelen.Het klassement en de prijzenpot kan je er ook altijd raadplegen.
Versla je collega’s, docenten en cursisten en maak kans op een Citytrip Parijs, een levensgrote pancarte van vb. Kevin De Bruyne of een (Select) voetbal. 

De pronostiek zelf?

Voorspel de resultaten van alle wedstrijden. Je hoeft niet alle uitslagen in een keer te voorspellen. Je kan een voorspelling telkens wijzigen tot voor de aftrap van de wedstrijd. Beantwoord ook de schiftingsvragen. Als je de pronostiek invult dan moet je onderaan altijd op deelnemen klikken. Er verschijnt een groene balk bovenaan de website ter bevestiging en je ontvangt ook een mail.

 

Succes!


 

Cursist aan het woord

Bedankt docent Ivan voor de lessen waar we aangemoedigd werden om de beste versie van onszelf te zijn.

Maarten

See you on