Shape the future!

Future-proof met trendy, hip & happening opleidingen.

Met de trendy opleidingen van Syntra West word je future-proof.  We stellen je enkele van onze state-of-the-art opleidingen voor.

Video content creator

De opleiding video content creator werd gealigneerd met de nieuwste markttrends.  De opleiding blijft steunen op dezelfde leerpijlers (storytelling, camera, audiotechnieken & montage), maar het toepassingsgebied verschuift naar content creatie en social media.  We merken nu al een stijging met 65% voor de inschrijvingen i.v.m. met vorig jaar.  Verzeker nu nog jouw plaats in de groep. Beperkt aantal plaatsen.

Cyber criminaliteits- en beveiligingsexpert

Heb je al netwerkskills?  Dan is de opleiding Cybercriminaliteits- en beveiligingsexpert een superinteressante optie om je IT-expertise verder uit te bouwen.  Future-proof for sure!
De bedrijfswereld  staat namelijk voor héél wat nieuwe uitdagingen op het gebied van computerbeveiliging, digitale economie, cyberveiligheid, …
Alvin Demeyer, Certified ethical hacker en docent voor deze nieuwe opleiding werd onlangs nog derde op een security challenge. Nog enkele plaatsen vrij, reserveer nu nog je zitje in deze opleiding.

Data analist

Heb je affiniteit met wiskunde, logica en statistiek? Dan is de opleiding Data-analist een kolfje naar je hand.
De kunst om interne en externe databronnen om te zetten naar informatie die strategisch bruikbaar is, vormt een hoeksteen van de huidige en toekomstige bedrijfsvoering.  De CIO (Chief Information Officer) op managementniveau, aanvullend geflankeerd door een data-analist, zijn de twee sleutelfiguren om het toekomstig succes van nieuwe producten en diensten op een objectieve onderbouwde en systematisch wijze te helpen realiseren. 
Een interessante opleidingskeuze voor IT-managers, business-analisten ontwikkelaar marketeers en database administrators die meer willen leren over data-analyse.


Full stack developer

Full stack developer, de term voor front-end én back-end developer.
De kennisexpertise die je opdoet tijdens een opleiding Full stack developer is fel gegeerd. Heel wat cursisten van het huidige opleidingsjaar krijgen na hun stage een contract onbepaalde duur aangeboden. Momenteel ondertekenden 3 van de 11 cursisten van dit cursusjaar al een contract, 2 cursisten zijn bijna zeker van een nieuwe job.
Schrijf nu nog in voor deze opleiding en goochel op het einde van het cursusjaar met MYSQL, BOOTSTRAP, HTML5, CSS3, PHP, SYMFONY, LARAVEL, OOP, GITHUB en zoveel meer.

IoT technicus smart buildings

Internet of Things (IoT) boomt. De technologie breekt volop door en IoT heeft de specifieke eigenschap dat er toepassingen zijn in zowat iedere sector, van de gezondheidszorg over industrie 4.0 tot transport en logistiek. 
Er is enorm veel vraag naar sterke profielen die deze IoT boom kunnen ondersteunen. 
Gefascineerd door techniek en IT? Check dan de future-proof opleiding tot IoT technicus smart buildings
 

Cursist aan het woord

Ik kwam terecht in een leuke en creatieve groep.

Lieselot

See you on