Syntra lanceert met Vlaams topeconoom nieuw kennispakket voor familiebedrijven.

Nieuw en flexibel opleidingstraject

Familiale ondernemers, alsook managers en bedrijfsleiders in familiebedrijven, kunnen voortaan rekenen op een toegepast vormingspakket op maat van hun zakelijke biotoop en groeiambities. 

Een nieuw en flexibel opleidingstraject ‘familiaal ondernemer’ werd ontwikkeld met de medewerking van de Vlaamse topeconoom - en directeur van het Studiecentrum voor Ondernemerschap - professor Johan Lambrecht.
Syntra lanceert het nieuwe programma dit najaar in regio Gent en Kortrijk. 

Met meer dan honderd bedrijfseconomische publicaties in binnen- en buitenland, garandeert een groep van topeconomen en experten direct bruikbare en onmisbare kennis voor jouw specifieke familiebedrijf of functie. 
De opleiding wordt evenzeer gekenmerkt door sterke individuele begeleiding, hoge praktijkgerichtheid en een scherpe focus op het familiaal ondernemerschap ‘pur sang’. 

Met een beperkte groep van tien deelnemers per lesreeks en extra Vlaamse subsidiekortingen beoogt de vorming bovendien een maximaal rendement om jouw familiebedrijf samen klaar te stomen voor de specifieke uitdagingen van morgen. 

 

Meer informatie over de opleiding familiaal ondernemen vind je via deze link.
 

Cursist aan het woord

De cursisten weten de passie en de vakbekwaamheid van hun docenten bijzonder te appreciëren.

Christian

See you on