Sigrid Creytens nu zaakvoerder van Correcto

Via traject 'Maak werk van je zaak' startersklaar

Sigrid Creytens genoot via het ‘Maak werk van je zaak’-traject van diverse learning snacks, zoals bedrijfsbeheer, commercieel- en financieel management en zicht op de markt.

Met meer dan 25 jaar expertise in taal en communicatie gaat Sigrid Creytens nu zelfstandig aan de slag om jou te helpen.
Als zaakvoerder van Correcto biedt nu Sigrid full-time freelance taalondersteuning, tekstoptimalisering, eindredactie, proeflezen, zetwerk nalezen en vertalingen voor een gevarieerd klantenbestand.

Maak werk van je zaak

Met ‘Maak werk van je Zaak’ biedt SYNTRA een uniek begeleidingstraject voor werkzoekenden die een eigen zaak willen starten. 
En dit met groot succes. In de periode van 2015 heden hebben bij SYNTRA West 1015 kandidaat ondernemers een infosessie Maak werk van je zaak bijgewoond. 
Hiervan hebben 612 kandidaat-ondernemers zich aangemeld voor het traject. Daarvan zijn 269 kandidaat ondernemers effectief met hun een eigen zaak opgestart. Dat betekent een voorlopige startersuitstroom van 44%, een indrukwekkend resultaat.

Gratis begeleiding aanvragen

Bel naar 0800 30 700 (elke werkdag van 8 tot 19u) om een afspraak te maken voor een verkennend gesprek met een VDAB-bemiddelaar. Deze gaat na of je in aanmerking komt voor de gratis begeleiding.  Is dit het geval, dan maakt hij een afspraak voor je met een startersadviseur die je verder gaat begeleiden.
 

Cursist aan het woord

Een pluim voor cursist Maarten omdat hij de klas dichter bij elkaar bracht en ook iedereen motiveerde.

Janaka

See you on