Project 'Avenirs' begeleidt Franse en Vlaamse bakkers met slimme en gezonde voeding

Projectvoorstelling tijdens BROODway

Franse en Vlaamse ambachtelijke bakkers/patissiers merken dat consumenten steeds vaker een gezonder productaanbod verwachten bij de lokale bakker. 


Het project AVENIRS, ambachtelijk meesterschap, een (stimu)lans voor slimme en gezonde voeding, wil ambachtelijke bakkers in Frankrijk en Vlaanderen begeleiden en samen met hen een productgamma uitwerken dat inspeelt op gezondheid en welzijn.
Tijdens BROODway (professionele vakbeurs voor de bakker, banketbakker, chocoladebewerker en ijsbereider) volgt de projectlancering.  Geïnteresseerden uit de bakkerijsector zijn welkom.  Wel even préregistreren via avenirs.eu.

 

LOCATIE 
Kortrijk Xpo Meeting Center
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk – BELGIË

 

PROGRAMMA

  • 9.30 u. Ontvangst met koffie en taart
  • 10 u. 

o    Projectvoorstelling (CRMA, POM, Syntra West-
o    Een Frans-Vlaams project (Interreg)
o    Trends: Noodzaak om te innoveren (Unilasalle)
o    Getuigenis: bakker, een onmisbaar ambacht (WEBA)

  • 11 u. Receptie
  • 12 u. Gegidst bezoek aan BROODway (beperkt aantal plaatsen)
  • Vanaf 12 u. Vrij bezoek aan BROODway/MEATexpo

Plenair gedeelte: simultane vertaling Frans-Nederlands / Rondleiding: Engels

Cursist aan het woord

De opleiding 'regiogids' was op mijn lijf geschreven!

Veronica

See you on