'Modest' maakt werk van z'n zaak

Zero-waste shop opent in Oostende

Na een heroriëntatie kwam Daniel in een volledig nieuwe sector terecht. Daniel Riordan genoot via het ‘Maak werk van je zaak’-traject van diverse learning snacks, zoals financieel management, digital marketing, pitchen, meepraten met de boekhouder en e-commerce.
Daniel is nu zelfstandig zaakvoerder van “Modest”, een zero waste winkel in Oostende.  Op 9 mei ’19 opende Daniel de deuren in de Torhoutsesteenweg 30.
‘De drie pijlers van de zaak zijn: zero waste, lokaal én biologisch’. Bezoek je de verpakkingsvrije winkel, dan breng je dus zelf een potje, bokaal of zakje mee en betaal je enkel het gewicht van de producten die je nodig hebt. 

Maak werk van je zaak

Met ‘Maak werk van je Zaak’ biedt SYNTRA een uniek begeleidingstraject voor werkzoekenden die een eigen zaak willen starten
En dit met groot succes. In de periode van 2015 heden hebben bij SYNTRA West 1015 kandidaat ondernemers een infosessie Maak werk van je zaak bijgewoond. 
Hiervan hebben 612 kandidaat-ondernemers zich aangemeld voor het traject. Daarvan zijn 269 kandidaat ondernemers effectief met hun een eigen zaak opgestart. Dat betekent een voorlopige startersuitstroom van 44%, een indrukwekkend resultaat.

Gratis begeleiding aanvragen

Bel naar 0800 30 700 (elke werkdag van 8 tot 19u) om een afspraak te maken voor een verkennend gesprek met een VDAB-bemiddelaar. Deze gaat na of je in aanmerking komt voor de gratis begeleiding.  Is dit het geval, dan maakt hij een afspraak voor je met een startersadviseur die je verder gaat begeleiden.
 

 

Cursist aan het woord

Bedankt voor de goede opleiding, de fijne proclamatie-avond én de award.

Christine

See you on