Jobaanbiedingen voor cursisten Elektrotechnisch Installateur

Project SkillsNavigator

Skills Navigator loodst Elektrotechnisch Installateurs van Syntra West de haven in!

Leren, durven, doen. Tijdens een actieve ‘doe’-dag op campus Oostende leerden cursisten Elektrotechnisch Installateur jobaanbiedingen in de haven een pak beter kennen. 
Vorige dinsdag in de voormiddag stelden uitzendkantoren werkzaam voor de haven en de cursisten zich aan elkaar voor. Mogelijk interessante vacatures en cv’s werden druk uitgewisseld. In één klap waren de kantoren enkele potentiële kandidaten, en de jongeren een sollicitatie ervaring rijker. In de namiddag gingen de toekomstige Elektriciens samen met docent en cursusbegeleider de bus op, voor een bedrijfsbezoek bij CSP Zeebrugge Terminal.


Dat bedrijven in de havens van Oostende en Zeebrugge worstelen met het invullen van (technische) vacatures is al een tijdje geen nieuws meer. Dat de jobs een boeiende mix kunnen bieden van technische uitdagingen en een persoonlijke invulling met oog voor ieders affiniteit en sterktes, is wel iets waar bedrijven vaker mee zouden kunnen uitpakken.

Zo ook CSP Zeebrugge Terminal. Karen Hofman, HR Business Partner, getuigt: “Bij ons zijn geen twee jobs dezelfde, ook niet die van technicus. Van nature zijn we als bedrijf flexibel en niet geneigd tot hokjes denken. Dat vertaalt zich ook in ons opleidings- en tewerkstellingsbeleid. Een duale leerwerk ervaring of loopbaan bij CSP Zeebrugge Terminal is steeds uitdagend, gevarieerd en zoveel mogelijk op maat van ieders kunnen”. 
Net als in de vele andere havens in het Skills Navigator project is ook de werkomgeving van de terminal in Zeebrugge erg indrukwekkend. Bovendien loeren hier nog heel wat uitdagingen en boeiende omwentelingen om de hoek, met de snel toenemende digitalisering en automatisering. Een spannende loopbaan verzekerd voor de doeners van morgen!


Een initiatief van het Interreg Vlaanderen-Nederland project Skills Navigator en Syntra West met de steun van Vormingsfonds voor Uitzendkrachten en CSP Zeebrugge Terminal.
Project SkillsNavigator 
Filmpje CSP 

Voor alle info omtrent SkillsNavigator, contacteer Lieselotte VerplanckeCoördinator Projectbureau | T  +32 50 40 30 84 | G +32 472 52 49 48 

Cursist aan het woord

Met opleiding administratief bediende gaf ik nieuwe wending aan carrière.

Stefanie

See you on