Foodie met ambitie?

Maak van jouw toprecept een mobiel eetconcept!

Wil je jou als horecamedewerker, restauranthouder of traiteur-banketaannemer voortaan ook richten op de steeds groeiende evenementenmarkt? Of wil je experimenteren met voeding en een kleinschalig cateringconcept starten om de wereld jouw product te laten proeven?

De gloednieuwe vakopleiding ‘evenementencateraar’ versterkt jouw culinaire ervaring met de benodigde kennis om een tijdloos foodtruckconcept, hippe pop-up foodstore of trendy cateringdienst uit te rollen op feesten en festivals.
Lekker en gezonde snacks? Exotische sapjes? Zoet en hartig in één recept? Of liever groenten en vega? Of bowls?
Heel wat organisatoren van evenementen zijn op zoek naar ondernemende foodies zoals jij.
 

Je vindt meer informatie omtrent de opleiding tot evenementencateriaar via deze link.

Cursist aan het woord

Dankzij de aandacht voor ondernemende competenties kon ik mijn carrière een nieuwe wending geven!

Stefanie