Droom je van een carrière in de modesector? Wil je unieke kledingstukken maken en volg je de nieuwste trends en kledingstijlen op de voet? Met een opleiding Mode en kledij vorm jij jouw creaties om tot meesterwerken.

Binnenkort geplande mode opleidingen

SW-Subdomeinen_479x479-Mode_Kledij.jpg

  • icon 568,70 incl. BTW (1ste jaar)
  • icon Vanaf 18-09-2024
  • icon Roeselare
  • icon 3 jaar

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een gevarieerd aanbod van modeopleidingen en -bijscholingen. Zo til jij jouw skills als kleermaker naar een hoger niveau! 
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je na je opleiding meteen professioneel aan de slag. 
  • Krijg les van docenten met een breed scala aan professionele ervaringen in de mode- en confectie-industrie. Zij delen met veel plezier hun expertise. 

Opleiding in de kijker: Dameskleermaker - Afwerkingstechnieken

Wil je dameskleding creëren met verfijnde details? Droom je ervan om kledingstukken tot in de perfectie af te werken? Na de opleiding Dameskleermaker – Afwerkingstechnieken lever jij perfect passende rokken, broeken en corsages af, met jouw magische final touch. Zet de volgende stap in jouw carrière als professionele dameskleermaker en tover elke creatie om tot meesterwerk!

Ontmoet de makers achter MKRS

Ontmoet Isabelle en Charlotte, de makers achter het MKRS-event. Tijdens dit evenement krijgen de docenten en cursisten van Syntra West de kans om hun ambachtelijke, creatieve werk voor te stellen en te verkopen. Van duurzame modeaccessoires tot magnifieke juwelen en handgemaakt servies uit keramiek. In La Brugeoise te Brugge ontdek je de hipste ondernemers en shop je de leukste items. Isabelle en Charlotte lichten alvast een tipje van de sluier. 

Makersevent voor en door ondernemers

Cursist aan het woord

Cursisten aan het woord over de opleiding Dameskleermaker – Afwerkingstechnieken :

“Ik ben heel tevreden over de opleiding. De docent heeft superveel geduld. Ze legt alles met veel plezier meermaals uit.” 

“Ik had amper naaiervaring toen ik aan de opleiding begon. De docent is er in geslaagd om alles op zo'n duidelijke manier te brengen dat niks echt moeilijk lijkt. Ik begin met veel plezier aan het volgende jaar.” 

“Super leuke opleiding, écht iets wat ik al langer wilde doen! Aanvankelijk leek ‘3 jaar’ lang, maar ze zijn zo voorbij gevlogen. Nu even denken wat ik de komende jaren met mijn woensdagavond zal doen :)” 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Isabelle Santy.

Blijf op de hoogte van onze mode opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg