Opleidingen Dierenzorg

Ben jij een echte dierenvriend? Wil jij je graag verdiepen in hun verzorging, welzijn en gedrag? Met een opleiding in de dierenzorg zet jij jouw liefde voor honden, katten of paarden om in een lonende carrière!

Ontdek onze opleidingen dierenzorg

Honden

Katten

Paarden

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • De opleidingen dierenzorg zijn zeer praktijkgericht, en bieden jou de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen met honden, katten of paarden. 
  • De docenten van de dierenopleidingen bij Syntra West zijn stuk voor stuk ervaren rotten. Ze delen met veel plezier hun passie voor het vak.   

Syntra West ontwikkelt nieuwe opleiding Hondenherplaatser

Honden matchen met het juiste baasje? Het is geen gemakkelijke opgave! Dat blijkt onder andere uit de overvolle hondenasielen. Om dit maatschappelijke probleem aan te pakken, ontwikkelde Syntra West de unieke opleiding Hondenherplaatser: van asiel tot adoptie.  

Beestige dierenopleidingen

Cursist aan het woord

“In de opleiding Hoefsmid krijg je een stevige basis mee. Dankzij de goede begeleiding van de docenten, de opgedane kennis en een stevige portie praktijkervaring kan je jezelf verder ontwikkelen en ontplooien als hoefsmid.

Het leukste aan de hoefsmederij? Dat is de dagelijkse uitdaging om het beste van jezelf te tonen. Het hoefbeslag moet niet enkel mooi, maar ook orthopedisch correct zijn. Het geeft mij enorm veel voldoening als een paard langskomt voor een nieuw hoefbeslag, en na mijn werk weer een stuk beter loopt. Een tevreden paard is een tevreden klant.”

Wil je meer weten?

 

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Lissa Van Hecke.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Domeinen_479x479-Dierenzorg.jpg