Creatieve opleidingen

Ben jij artistiek en handig aangelegd? Wil jij jouw talenten verder ontplooien? Ben je klaar om jouw creativiteit om te zetten in een glansrijke carrière? Met een creatieve opleiding scherp je jouw ambachtelijke vaardigheden aan en tover jij jouw creaties om tot ware meesterwerken!

Ontdek onze creatieve opleidingen

Ambachten

Interieur en ontwerp

Juwelen

Mode en kledij

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een ruim en gevarieerd aanbod van creatieve opleidingen en bijscholingen. Zo ben je steeds mee met de nieuwste technieken en trends! 
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je na je opleiding meteen professioneel aan de slag. 
  • Krijg les van docenten met een breed scala aan professionele ervaringen in de creatieve sector. Zij delen met veel plezier hun expertise! 

Welke opleiding past bij je? Interieurstylist of interieurdesign?

Heb je oog voor detail en een ongeëvenaard gevoel voor stijl? Wil je gewone ruimtes omtoveren tot buitengewone interieurs met behulp van kleuren, vormen en texturen? Weet je niet precies welke opleiding je daarvoor het best kiest? Interieurstylist of toch eerder interieurdesign? Volg dan deze gratis webinar om te weten te komen welke opleiding het best bij jou past!

Interieurstylist

Opleiding in de kijker

Heb je oog voor detail en een ongeëvenaard gevoel voor stijl? Wil je gewone ruimtes omtoveren tot buitengewone interieurs met behulp van kleuren, vormen en texturen? Dan is de opleiding Interieurstylist perfect voor jou! In 1 à 2 jaar tijd ontpop jij je tot specialist in foto-, event-, vastgoed-, business- en/of textielstyling

Cursist aan het woord

“De opleiding Interieurstylist is evenwichtig opgebouwd. Soms vraag je je af waarom je bepaalde zaken moet doen, maar alles heeft z’n waarde en na een jaar zie je dat heel klaar. Geloof me vrij: het is hard werken. Het kost me minstens 2 dagen per week om het in de diepte te doen, maar er is geen minuut verspilling bij!”
 

Christel Vandenbrande | Interieurstylist

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze productmanager Isabelle Santy.

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Domeinen_479x479-Creatief.jpg

  • icon 665,50 incl. BTW (1ste jaar)
  • icon Vanaf 10-09-2024
  • icon Brugge
  • icon 2 jaar

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg