Opleidingen Zorg en welzijn

Wil je de gezondheid en het welzijn van anderen verbeteren? Wil je mensen helpen door hen de nodige zorg te bieden? Duik in de wereld van zorg- en welzijnsopleidingen en ontdek de veelzijdige mogelijkheden!

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen die jou volledig up-to-date brengen! DNA-analyse, Continue suikeranalyse en de Voordelen en valkuilen van intermittent fasting zijn nog maar een greep uit de brede waaier van kortlopende opleidingen die brandend actueel zijn.  
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze specifieke aandacht voor praktijk kan je na je opleiding meteen aan de slag op de arbeidsmarkt.  
  • Krijg les van échte experts in zorg en welzijn. Onze gepassioneerde en gedreven docenten komen rechtstreeks uit de gezondheidssector. 
  • Syntra West staat in nauw contact met sectorfederaties en patiëntenorganisaties, en werkt regelmatig samen met zorginstellingen (bv. stages in WZC’s of wellnessdagen bij OCMW’s). 

Opleiding in de kijker: Apotheekassistent

Ben je klantvriendelijk, zorgvuldig en nauwkeurig? Wil je leren hoe geneesmiddelen in het lichaam werken om goed advies te kunnen geven? Wens je zelf bereidingen zoals capsules, poeders of zalfjes te maken? Dan is de opleiding tot farmaceutisch-technisch assistent of apotheekassistent jou op het lijf geschreven! 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding? 
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 

Contacteer onze collega Tom Vandecasteele.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Subdomeinen_479x479-Paramedisch.jpg