- 601,37 incl. BTW
- Vanaf 18-01-2025
- Roeselare
- 12 sessie(s)
Ontdek de geheimen van ambachtelijk brouwen in de opleiding Microbrouwer! Onder begeleiding van ervaren professionals leer je de beste ingrediënten selecteren, het brouwproces beheersen en je eigen unieke bierrecepten creëren. Duik in de wereld van de microbrouwerij en zet jouw passie voor bier om in een smaakvolle carrière.
Van een amusant vader-zoonbrouwsel tot een succesvol streekbier van West-Vlaamse bodem. Ontdek hoe Stefan met Keiberg van 0 klanten ging naar dé vloeibare nectar van heavy metalland.
“Samen met mijn zoon Wouter volgde ik de 1-jarige opleiding Artisanaal bier brouwen en 2-jarige opleiding Microbrouwer. We maakten er kennis met de brouwerswereld, legden veel contacten en leerden er alle soorten bier proeven en appreciëren. Mijn zoon werkt nu voltijds in een brouwerij, en ik verkoop mijn zelfgebrouwen bier in bijberoep. Mijn bier Keiberg is verkrijgbaar in de Torhoutse Delhaize en andere lokale drankhandels.”
Stefan Vandaele | Microbrouwer
Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?
Contacteer onze collega
Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.