Wil je de kunst van effectieve communicatie beheersen? Wil je leren hoe je de juiste snaar raakt met jouw woorden? Duik in de wereld van copywriting, storytelling en strategie met onze dynamische communicatieopleidingen.

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen in marketing, sales en communicatie. Zo blijf jij steeds op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. 
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je de verworven kennis meteen toepassen in de praktijk. 
  • Krijg les van échte specialisten in marketing, sales en communicatie. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld en delen hun expertise met veel plezier! 

Opleiding in de kijker: Copywriter

Wil je de kracht van woorden ontdekken? Wil je jouw schrijftalent omzetten in een bloeiende carrière? Word een meesterlijke copywriter en breng jouw boodschap tot leven. In de opleiding Copywriter leer je wervend schrijven voor diverse media, van persberichten en publireportages tot webteksten en socialmediaposts. Let's create impactful content! 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Rosalie Buyse.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Subdomeinen_479x479-Communicatie.jpg