Onze hr-opleidingen focussen op het ontwikkelen van de essentiële vaardigheden die hr-professionals nodig hebben. Ontdek hoe onze uitgebreide cursussen in human resource management (HRM) je helpen om te excelleren in werving en selectie, talentmanagement en meer. Zo bereid jij jou voor op een boeiende carrière in human resources!

Opleiding in de kijker

Human Resource Management

Wil jij aan de slag als hr-manager of hr-business partner? Wens je een totaalbeeld van human resources te krijgen? Heb je nood aan de juiste hr-instrumenten om het concurrentiële en strategische voordeel van je organisatie blijvend te ondersteunen? Dan is deze opleiding Human Resource Management geknipt voor jou!

Cursist aan het woord

Nikita Dendauw - Adviseur payroll en sociale wetgeving

“Na de opleiding Boekhouder (Accountant) wilde ik mijn kennis van sociale wetgeving verder uitbreiden. Aangezien er op mijn stageplaats een plek vrijkwam op de personeelsdienst, besloot ik de opleiding Adviseur payroll en sociale wetgeving te volgen. Het intensieve programma was uitgebreid en omvatte alle essentiële aspecten. Na succesvolle voltooiing van de opleiding mocht ik aan de slag als volwaardig Payroll Officer. 4 jaar later groeide ik uit tot Verantwoordelijke Personeelsadministratie. Ik kan deze opleiding dus absoluut aanbevelen aan iedereen die een succesvolle carrière in dit vakgebied nastreeft!” 

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een brede waaier van hrm-opleidingen en bijscholingen. Zo blijf jij steeds up-to-date! 
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je na je opleiding meteen aan de slag in human resource management.  
  • Krijg les van échte hr-experts. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld en delen met veel plezier hun expertise. 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Rosalie Buyse.

Ontmoet onze nieuwe HR-generalist Ruth

Syntra West doet je groeien. In 2022 bedroeg onze interne mobiliteitsgraad wel liefst 28%! Daar kan collega Ruth De Rammelaere ook over meespreken. In januari 2023 startte ze als e-learning developer bij het Flex.ID-team, nu 8 maanden later ontpopt ze zich tot HR-generalist. In dit interview vertelt Ruth je wat meer over haar carrière, de opleiding tot L&D-specialist en haar toekomstplannen.

Ontdek onze hr opleidingen

SW-Subdomeinen_479x479-HR.jpg