Wil je jouw passie voor social media omzetten in een professionele carrière? Zin om je kennis van platformen als Facebook, Instagram, LinkedIn en meer te verdiepen? Met een social media opleiding til jij jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau!

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een ruim aanbod van social media-opleidingen en bijscholingen. Zo blijf jij steeds op de hoogte van de nieuwste trends en technieken! 
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je de verworven kennis meteen toepassen in de praktijk. 
  • Krijg les van échte specialisten in social media. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld en delen met plezier hun expertise! 

Opleiding in de kijker: Social media professional

Wil jij bedrijven helpen om het maximale uit social media te halen? Wil je hen op weg zetten om Facebook, Instagram of LinkedIn strategisch in te zetten in hun marketing- en communicatieplan? Of ben je als communicatie-, IT- of marketingmedewerker misschien zelf al actief op een of andere socialnetwerksite, maar eerder ad hoc? Dan is de avondopleiding Social media professional beslist iets voor jou! 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Rosalie Buyse.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Subdomeinen_479x479-Social_Media.jpg