Taalopleidingen

Wil je jouw huidige talenkennis aanscherpen? Of juist een compleet nieuwe taal leren? Met een taalopleiding til jij jouw communicatievaardigheden naar een hoger niveau! Laat je betoveren door de melodie van nieuwe woorden en maak jezelf onmisbaar in een steeds meer geglobaliseerde wereld.

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een brede waaier van taalopleidingen. Van Frans, Duits, Spaans, Portugees, Italiaans en Zweeds tot Roemeens, Pools, Turks, Japans en Chinees. Jij kiest! 
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan jij jouw verworven taalvaardigheden meteen toepassen in de praktijk. 
  • Krijg les van echte taalprofessionals! Onze docenten kennen de finesses en nuances van jouw gekozen taal.  

Opleiding in de kijker: Immo Frans

Sta stevig in je taalschoenen als vastgoedmakelaar! In de opleiding Immo Frans leer je vlot communiceren met Franstalige klanten. En dát op jouw tempo, met voldoende variatie, interactie en een taalcoach als ruggensteun. Imponeer potentiële (ver)kopers met jouw geoliede uitspraak en word net zo vloeiend als een geboren Fransman of Française! 

Taalcoaching heruitgevonden

Frans voor bedrijfsverpleegkundigen heeft meer om het lijf dan de titel doet vermoeden! Taalcoach Anne Streulens legt uit: “Zaken als doorvragen, patiënten geruststellen of hen aanmanen lukken beter in de moedertaal. Moet het plots en français? Dan slaat de twijfel toe en smelt de naturel weg.”  

La communication immobilière

Cursist aan het woord

“Ik volgde het Franse taalbad omdat ik een nieuwe job start waar er veel Frans wordt gesproken. In het middelbaar en aan de universiteit heb ik veel Franse les gekregen, maar die kennis zit te ver weg om het praktisch te gebruiken. Ik had een snelle oplossing nodig en deze cursus deed dit! Een heel intensieve week Frans herhalen en spreken. De taalcoach houdt rekening met je niveau en vraagt aan het begin van de week waar de focus op moet liggen. Super! Helemaal op maat en exact wat ik nodig had!”  

Julie Dumoulin | Frans – taalbad in 1 week 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Rosalie Buyse.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Subdomeinen_479x479-Talen.jpg

  • icon Vanaf 320,65 incl. BTW
  • icon Vanaf 26-08-2024
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)