Opleidingen Vastgoed en verzekeringen

Wil jij je verdiepen in de wereld van vastgoed en verzekeringen? Leer de ins en outs van succesvolle vastgoeddeals en word een expert in het adviseren en begeleiden van mensen naar de juiste verzekering. Een opleiding Vastgoed en verzekeringen bereidt jou voor op een glansrijke carrière!

Onze opleidingen vastgoed en verzekeringen

Vastgoed

Verzekeringen

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Op zoek naar een brede basisopleiding of heb je interesse in een specifieke niche? Dankzij een ruim aanbod van vastgoed- en verzekeringsopleidingen vind jij precies wat je zoekt! 
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. 
  • Krijg les van échte vakexperts in de vastgoed- en verzekeringssector. Onze docenten staan met beide voeten in de praktijk, en beantwoorden met plezier al jouw vragen! 

Dan heb je € 850 opleidingsbudget!

Aan het werk onder PC 323?

Alle werknemers, actief binnen een onderneming onder het PC 323, hebben jaarlijks recht op een persoonlijk opleidingsbudget van 850 euro. Het gaat hierbij om een terugbetaling voor opleidingen die je zelf wenst te volgen bij andere opleidingsverstrekkers dan Fonds 323. Alle opleidingen van Syntra West maken hier deel van uit. Je kan dus naar hartelust jouw favoriete opleiding bij Syntra West kiezen en laten terugbetalen!

Benieuwd hoe jij je persoonlijke opleidingsbudget kan aanvragen?
 

Opleiding in de kijker: Verzekeringsmakelaar

Deze opleiding als verzekeringstussenpersoon stoomt je in 1 jaar volledig klaar! Wil je aan de slag als zelfstandig verzekeringsmakelaar? Of wil je als verzekeringsagent werken bij een kantoor? Met deze grondige basiscursus zit je goed!  

Ik ben Syndicus. Wat is jouw superkracht?

Charlotte volgde de opleiding Vastgoedmakelaar en werkt nu bij Syndichuis in Oostende. ‘Mijn job als Syndicus is zeer veelzijdig. Soms word ik bijvoorbeeld onverwachts opgeroepen om een lek te inspecteren. Elke dag brengt nieuwe verrassingen met zich mee, en die variatie is fijn.’

Maak je dromen waar als vastgoedmakelaar

Cursist aan het woord

“De cursus Vastgoedmakelaar was best een grote uitdaging. Maar een uitdaging die zeker geloond heeft. Dankzij een klasgenoot kwam ik terecht bij mij huidige werkgever. Net na de opleiding ging ik daar aan de slag als Syndicus. Een jaar later mocht ik ook een CIB-award in ontvangst nemen voor het eindwerk dat ik voor deze opleiding heb gemaakt. Wat een bekroning!” 

Alexandra De Groote | opleiding Vastgoedmakelaar 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Elke Uyttenhove.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Domeinen_479x479-Vastgoed_Verzekeringen.jpg