Leer hoe je complexe processen kunt optimaliseren en efficiënter kunt laten verlopen door middel van geavanceerde technologieën zoals PLC-programmering, robotica en industriële netwerken. Onze praktijkgerichte opleidingen bieden je de nodige kennis en vaardigheden om te werken in de boeiende en steeds evoluerende wereld van automatisering. Of je nu een technicus, ingenieur of ontwerper bent, onze opleidingen bieden een solide basis en geavanceerde technieken om je carrière in de automatiseringsindustrie te bevorderen. Ontdek ons aanbod en zet vandaag nog de eerste stap naar een spannende en veelgevraagde carrière in automatisering.

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Krijg les van docenten met jarenlange ervaring in het werkveld in goed uitgeruste lokalen 
  • Geen eindeloze theorie, maar wel een praktijkgerichte opleiding waarbij je ervaring opdoet 
  • Grote kans op tewerkstelling na het volgen van deze opleidingen! 

Opleiding in de kijker: Industriële Automatisatie: PLC en OP | hard- en software | basis

De opleiding 'Industriële Automatisatie: PLC en OP - Hard- en Software - Basis' bij Syntra West biedt een stevige basis in PLC en HMI-programmering. Je leert een PLC-project hardwarematig ontwerpen en uitvoeren, met praktische oefeningen op een modelopstelling. Deze opleiding is geschikt voor technici en ontwerpers die een goede basis willen leggen in 'STEP 7' voor industriële automatisatie.  

Video

Docent aan het woord

"Het tekort aan automatiseringstechniekers is een groot probleem. Door les te geven aan Syntra West probeer ik daar ook een beetje aan bij te dragen om het probleem op te lossen. Als je dan op automatiseringsbeurzen oud-cursisten tegenkomt die door de lessen een carrièreswitch gemaakt hebben, dan haal je daar veel voldoening uit."

Korneel Verleden | docent Industriële automatisatie

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Klaas Minne.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Subdomeinen_479x479-Automatisatie.jpg