Opleidingen Grafisch en multimedia

Ben jij een creatieve duizendpoot en heb je oog voor detail? Ben je gepassioneerd door design, foto- of videografie? Met een opleiding Grafisch & multimedia zet jij jouw talenten om in een professionele carrière!

Ontdek onze grafische en multimedia opleidingen

Grafisch design

Multimedia (foto, video…)

In deze opleiding duik je meteen in alle aspecten van 3D-modeling; van low poly modeling tot high poly modeling, van statische afbeeldingen naar meer dynamische basisanimaties. In de opleiding komen niet enkel de technische aspecten aan bod, maar leer je ook hoe je een mooi, samenhangend verhaal maakt met je characters, props en environment. Daarnaast krijg je ook de kans om stage te lopen en werkervaring op te doen als 3D artist. Als kers op de taart, bouw je doorheen het jaar een mooi portfolio op, die je dan zal kunnen meenemen richting de arbeidsmarkt.

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een brede waaier van opleidingen en bijscholingen in grafisch design en multimedia. Zo blijf jij steeds up-to-date! 
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je na je opleiding meteen aan de slag op de arbeidsmarkt.  
  • Krijg les van échte experts in foto- en videografie en grafisch ontwerp. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld en delen met veel plezier hun expertise. 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Elisabeth Landuyt .

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Domeinen_479x479-Grafisch_Multimedia.jpg