Opleidingen Bouw

Steek je graag de handen uit de mouwen? Heb je interesse in de bouwsector? Én wil jij jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ontdek de verschillende specialisaties in de bouwsector en kies de opleiding die bij jou past. Zo bouw jij aan een werkzekere toekomst!

Ontdek onze bouwopleidingen

Aanneming en bouwmanagement

Binnenafwerking

Duurzaam bouwen en renoveren

Ruwbouw en buitenafwerking

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een brede waaier van bouwopleidingen en bijscholingen. Zo blijf jij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken! 
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je na je opleiding meteen aan de slag op de arbeidsmarkt.  
  • Krijg les van échte bouwprofessionals. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld en delen met veel plezier hun expertise.

Opleiding in de kijker: Aannemer metsel- en betonwerken

Word een meester in woningen bouwen! De opleiding Aannemer metsel- en betonwerken combineert theoretische kennis met praktische vaardigheden, van bouwtechnieken tot duurzaamheid en ondernemerschap. Leer de nieuwste technologieën, materialen en planningstechnieken kennen en maak indruk met jouw expertise. Met het groeiende tekort aan kwaliteitsmetselaars, biedt deze opleiding jou een voorsprong. Versterk je kennis en bereid je voor op een bloeiende carrière in de bouwsector! 

Van houtliefhebber tot gepassioneerde vloerenlegger

Barry Ide deelt zijn ervaring met de opleiding Aannemer parket, laminaat en houten vloeren. Lees hier hoe hij zijn passie voor hout omzette in een carrière van goud! 

 

De opleiding schilder in de verf gezet

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Sofie Deschepper.

Cursist aan het woord

“Ik volgde de opleiding Aannemer parket, laminaat en houten vloeren. De docent gaf ons een bouwplan, en liet het ons zelfstandig uitwerken als ‘echte aannemers’. Bij iedere plank groeide mijn zelfvertrouwen, en dit onder goede begeleiding. De docent geloofde echt in ons, en gaf me iedere les de nodige motivatie. Ik heb enorm veel bijgeleerd. Na 5 maanden opleiding ging ik aan de slag in een Brugs parketbedrijf. Ik ga nu elke dag met een glimlach naar mijn werk.” 

Barry Ide - Aannemer parket, laminaat en houten vloeren

Binnenkort geplande bouwopleidingen

SW-Domeinen_479x479-Bouw.jpg

  • icon 738,10 incl. BTW (1ste jaar)
  • icon Vanaf 09-09-2024
  • icon Brugge
  • icon 2 jaar

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg