Opleidingen Ruwbouw en buitenafwerking

Hou je van (ver)bouwen? Wil je de stevige basis leggen voor indrukwekkende constructies? Wil je mooie en duurzame woningen creëren? Kies voor een opleiding Ruwbouw & buitenafwerking, en bouw aan een solide toekomst met voldoende werkzekerheid!

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een brede waaier van opleidingen en bijscholingen. Zo blijf jij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken!
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je na je opleiding meteen aan de slag op de arbeidsmarkt.
  • Krijg les van échte experts in ruwbouw & buitenafwerking. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld en delen met veel plezier hun expertise. 

Opleiding in de kijker: Aannemer metsel- en betonwerken

Word een meester in woningen bouwen! De opleiding Aannemer metsel- en betonwerken combineert theoretische kennis met praktische vaardigheden, van bouwtechnieken tot duurzaamheid en ondernemerschap. Leer de nieuwste technologieën, materialen en planningstechnieken kennen en maak indruk met jouw expertise. Met het groeiende tekort aan kwaliteitsmetselaars, biedt deze opleiding jou een voorsprong. Versterk je kennis en bereid je voor op een bloeiende carrière in de bouwsector! 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Sofie Deschepper.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Subdomeinen_479x479-Ruwbouw_Buitenafwerking.jpg