Wil je een specialist worden in sales? Ben je klaar om jouw verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de kracht van effectieve verkoopstrategie├źn en haal je doelen. Een salesopleiding helpt je op weg!

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een brede waaier van salesopleidingen en bijscholingen. Zo blijf jij steeds up-to-date! 
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je de verworven kennis en technieken meteen toepassen in de praktijk. 
  • Krijg les van échte salesexperts. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld en delen hun expertise met veel plezier! 

Opleiding in de kijker: Commercieel afgevaardigde

Word een succesvolle commercieel afgevaardigde: resultaatgericht, communicatief sterk en met diepgaand marktinzicht. Leer de klant te adviseren, strategieën te bepalen en relaties op te bouwen. Deze praktijkgerichte opleiding is jouw weg naar een bloeiende carrière in het knelpuntberoep van commercieel afgevaardigde. 

Opleidingen marketing, sales en communicatie

Cursist aan het woord

“Ik ben aan de opleiding Commercieel afgevaardigde begonnen omdat ik als ondernemer wilde groeien. Je bent tenslotte afgevaardigde van je eigen onderneming. Groeien heb ik zeker mogen doen in deze opleiding. Ik heb veel bijgeleerd, zeker op inhoudelijk vlak maar je leert ook veel over jezelf als persoon. Is het werken? Absoluut, maar dat is zo, als je wil groeien en bijleren. De docenten zijn stuk voor stuk gepassioneerd en enthousiast, en ze coachen je goed doorheen het traject.” 

Sharon D. | Commercieel afgevaardigde 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Rosalie Buyse.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Subdomeinen_479x479-Sales.jpg