Opleidingen Administratie en organisatie

Hou je van orde en structuur? Ben je een krak in efficiënt plannen, coördineren en ordenen? Wil jij jouw administratieve en organisatorische skills graag naar een hoger niveau tillen? Zoek niet verder! De opleidingen Administratie & organisatie helpen je op weg.

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een brede waaier van opleidingen en bijscholingen in administratie & organisatie. Zo blijf jij steeds up-to-date! 
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je na je opleiding meteen aan de slag op de arbeidsmarkt.  
  • Krijg les van échte vakspecialisten in administratie & organisatie. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld en delen met veel plezier hun expertise. 

Opleiding in de kijker: Medical management assistant

Word een onmisbare schakel in de medische wereld als Medical Management Assistant. Ontvang patiënten, beheer medische dossiers en organiseer moeiteloos de agenda van artsen. In deze opleiding leer je alles over administratie, communicatie en medische terminologie. Verdiep je nu in het veld van het medisch secretariaat en geef je carrière een boost!

Zet je organisatietalent om in een succesvolle carrière!

Cursist aan het woord

“De opleiding Professional organizer is een absolute game-changer, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Geen detail wordt over het hoofd gezien, en je krijgt waardevolle inzichten waar anderen misschien niet aan zouden denken. Na elke les ging ik precies naar huis met een cadeautje vol levensveranderende informatie. Stap voor stap leer je hoe je als professionele organizer en coach succesvol van start kan gaan. Ik ben enorm dankbaar voor deze opleiding!” 

Jasmien D. | Professional organizer 

“Na 23 jaar in de toeristische sector zocht ik een nieuwe richting. Mijn passie voor structuur, overzicht en opruimen bracht me bij de opleiding Professional organizer. Het menselijk contact en de focus op coaching spraken me meteen aan. Als professional organizer ruim je niet op voor mensen, maar samen met hen. Het is de bedoeling dat je een gedragsverandering teweegbrengt. Je geeft je klanten nieuwe inzichten waardoor ze zelf beter leren organiseren. Intussen bied ik mijn organisatietalent ook professioneel aan als zelfstandige coach.” 

Sonja V. | Professional organizer 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Rosalie Buyse.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Subdomeinen_479x479-Administratie_Organisatie.jpg