Opleidingen Programmeren

Of je nu wilt leren programmeren in C#, de kracht van low-code wilt benutten als Low Code Programmeur, of een allesomvattende Full Stack Developer wilt worden, wij hebben het allemaal! Onze opleidingen programmeren zijn vaak zowel overdag als 's avonds beschikbaar, zodat je ze kunt volgen op het tijdstip dat het beste bij jou past. Of je nu een beginner bent zonder programmeerkennis of al enige ervaring hebt, onze professionele docenten begeleiden je stap voor stap naar het bereiken van je doelen. Start vandaag nog je reis naar een veelgevraagde carrière in de IT-sector en ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn als programmeur

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Krijg les van docenten met jarenlange ervaring in het werkveld in goed uitgeruste lokalen. 
  • Geen eindeloze theorie, maar wel een praktijkgerichte opleiding waarbij je ervaring opdoet. 
  • Grote kans op tewerkstelling na het volgen van deze opleidingen! 

Opleiding in de kijker: Low Code Programmeur

Word een expert in het bouwen van softwareapplicaties zonder voorkennis van programmeren met de opleiding 'Low Code Programmeur’. Ontdek de kracht van low-code, een nieuwe benadering van softwareontwikkeling gebaseerd op visueel ontwerp. Tijdens deze éénjarige opleiding leer je werken met de visuele bouwblokken van low-code en ontwikkel je op relatief korte termijn functionele applicaties. De opleiding richt zich niet alleen op de technische aspecten, maar ook op de soft skills die het bedrijfsleven vraagt. Of je nu zelfstandig wilt werken of in een team, deze opleiding biedt de ideale start in de wereld van softwareontwikkeling. Geen voorkennis van programmeren vereist, maar een analytisch denkvermogen, basiskennis Engels en PC-gebruik zijn wel gewenst. Zet vandaag nog de eerste stap in de boeiende wereld van programmeren! 

Als docent C#-programmeur krijg je enorm veel voldoening!

Al meer dan 35 jaar werkt Vincent Van De Walle als ICT-docent. Daarnaast heeft hij niet enkel gewerkt als programmeur, maar ook als software tester, scrum master en functioneel analist. Én die jarenlange ervaring deelt hij het liefst met een groep cursisten. Samen met enkele andere docenten geeft Vincent de opleiding C#  programmeur aan Syntra West. De vraag naar cursussen over C-sharp is echter zo groot dat hij nu op zoek is naar een nieuwe collega! Waag jij jouw kans? Maak hier alvast kennis met Vincent. 

Video

Cursist aan het woord

"Ik heb in 2022 Full-Stack Developer afgerond en ik kan vol vertrouwen zeggen dat dit een van de beste beslissingen was die ik in mijn jonge carrière heb genomen. De cursus bood een uitgebreid begrip van Full-Stack Developer , inclusief front-end technologieën, back-end talen en databasebeheer. De docent (Tom Vanhoutte) was zeer deskundig en gepassioneerd, waardoor een collaboratieve en boeiende leeromgeving werd gecreëerd. Hij was altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en begeleiding te bieden gedurende heel de opleiding. Het programma omvatte ook verschillende praktijkprojecten en groepswerken, waardoor ik de leerstof in de praktijk kon toepassen. Deze projecten en het eindwerk hebben me geholpen een sterk werkportfolio te ontwikkelen, wat van onschatbare waarde is geweest bij sollicitatiegesprekken en bij de stage.  
Over het algemeen raad ik Full-Stack Developer ten zeerste aan voor iedereen die de vaardigheden en ervaring wil opdoen die nodig is om uit te blinken op het gebied van webontwikkeling."

Jan Van den Bogaert - Opleiding full stack developer

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Elisabeth Landuyt .

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Subdomeinen_479x479-Programmeren.jpg