Opleidingen Sport en gezondheid

Wil jij van je passie voor sport en gezondheid je beroep maken? Wil je anderen begeleiden naar een actieve en gezonde levensstijl? Met een opleiding sport en gezondheid til jij jouw vaardigheden naar een hoger niveau!

Onze opleidingen sport en gezondheid

Gezondheid

Sport

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een brede waaier van opleidingen en bijscholingen in de sport- en gezondheidssector. 
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze specifieke aandacht voor praktijk kan je na je opleiding meteen aan de slag op de arbeidsmarkt. 
  • Krijg les van échte vakexperts in sport en gezondheid. Onze docenten staan met beide voeten in de praktijk, en beantwoorden met plezier al jouw vragen! 

Opleiding in de kijker: Gezondheidscoach

Wil je anderen begeleiden naar een gezonder en gelukkiger leven? Dan is de opleiding Gezondheidscoach perfect voor jou! Je kan deze zeer complete opleiding volgen als 3-jarig avondtraject of als 2-jarige dagopleiding. Je verwerft een stevige basiskennis van anatomie, fysiologie, pathologie, psychologie en psychopathologie. Daarnaast leer je alles over gezonde voeding en scherp je jouw communicatie- en coachingtechnieken verder aan.

Van Syntra West-cursist tot Wielerverzorger bij NXTG

Na een bachelor Toegepaste Psychologie en een master Politieke Wetenschappen had Eva De Smet (35) zin in een nieuwe uitdaging. Ze koos voor de opleiding Wielerverzorger van Syntra West. Dankzij die opleiding deed ze een jaar lang ervaring op als ‘soigneur’ van een Nederlands wielerteam in binnen- én buitenland. Binnenkort start ze als freelancer bij vrouwenwielerploeg AG Insurance NXTG. 

Verleg je grenzen in de wielersport

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Tom Vandecasteele.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Domeinen_479x479-Sport_Gezondheid.jpg