Opleidingen Binnenafwerking

Heb je oog voor detail en steek je graag de handen uit de mouwen? Wil je vloeren, plafonds en binnenwanden leren afwerken? Ontdek onze opleidingen Binnenafwerking en toon jouw vakmanschap!

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen. Zo blijf jij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken! 
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je na je opleiding meteen aan de slag op de arbeidsmarkt.
  • Krijg les van échte experts in binnenafwerking. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld en delen met veel plezier hun expertise. 

Opleiding in de kijker: Aannemer tegelzetten

Wil je ruimtes transformeren door vakkundig tegels te plaatsen op vloeren en wanden? In de opleiding Aannemer tegelzetten leer je alles over de werkvoorbereiding, uitvoering, afwerking en oplevering. Leer materialen kiezen, opdrachten uitvoeren en je eigen tegelzettersbedrijf runnen. Zo ontpop jij je tot een meesterlijke vloerder-tegelzetter!  

De opleiding schilder in de verf gezet

Cursisten aan het woord

“Ik ben zelfstandige en had al een beetje ervaring. Toch heb ik in de opleiding Aannemer tegelzetten veel bijgeleerd, zowel op theoretisch als praktisch vlak. Ik vind de cursus heel interessant omdat je met verschillende soorten tegels en producten leert werken.” 

Thomas | Aannemer tegelzetten 

“Bij aanvang van de opleiding was ik een leek, maar intussen heb ik thuis zelf de wandtegels in de keuken kunnen plaatsen. Volgend jaar is de badkamer aan de beurt. Ik ben heel blij dat dit onderwerp in het 2e jaar aan bod komt. Dankzij deze opleiding wil ik nu aan de slag als tegelzetter in bijberoep.” 

Samuel | Aannemer tegelzetten

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Sofie Deschepper.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Subdomeinen_479x479-Binnenafwerking.jpg

  • icon 738,10 incl. BTW (1ste jaar)
  • icon Vanaf 09-09-2024
  • icon Brugge
  • icon 2 jaar