Wil je de wereld vastleggen met indrukwekkende foto's en meeslepende video's? Heb je een passie voor multimedia en wil jij jouw creatieve vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ontdek de kracht van visuele storytelling en laat je talent stralen met een opleiding Multimedia.

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een brede waaier van opleidingen en bijscholingen in multimedia. Zo blijf jij steeds up-to-date! 
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je na je opleiding meteen aan de slag op de arbeidsmarkt.  
  • Krijg les van échte experts in foto- en videografie. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld en delen met veel plezier hun expertise. 

Opleiding in de kijker: Video content creator

Wil je professionele video-content creëren voor social media of website? Of wil je aan de slag als vlogger? Dan helpt de opleiding Video content creator je op weg! Ontdek de kunst van videocontentcreatie en word een meester in het volledige productieproces. Van idee tot montage, jij bent de creatieve kracht achter de meest indrukwekkende video's voor bedrijven, e-commerce, reclame en meer! 

Fotografie-cursist publiceert ‘NYC Guide for Instagrammers’

Na de opleiding Fotografie startte Silvie Bonne als zelfstandige en verhuisde ze naar New York! Ze was zo geïnspireerd door de verschillende buurten met elk hun eigen karakter, de architectonische hoogstandjes, de nooit teleurstellende skyline... dat ze het boek ‘NYC guide for Instagrammers’ schreef.  

Leer hoe je visuele content maakt

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Elisabeth Landuyt .

Blijf op de hoogte van onze opleidingen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Subdomeinen_479x479-Multimedia.jpg