Opleidingen Administratie en HR

Ben jij de multitasker die moeiteloos meerdere taken en projecten kan beheren? Hou je van organiseren, communiceren en samenwerken? Dan is een opleiding Administratie & hr jouw ideale match! Til jouw administratieve en hr-skills naar een hoger niveau en geef jouw carrière een boost!

Ontdek onze opleidingen administratie en HR

Administratie en organisatie

Microsoft 365

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een brede waaier van opleidingen en bijscholingen in administratie & hr. Zo blijf jij steeds up-to-date!
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je na je opleiding meteen aan de slag op de arbeidsmarkt.  
  • Krijg les van échte vakspecialisten in administratie & hr. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld en delen met veel plezier hun expertise.

Opleiding in de kijker: Medical management assistant

Word een onmisbare schakel in de medische wereld als Medical Management Assistant. Ontvang patiënten, beheer medische dossiers en organiseer moeiteloos de agenda van artsen. In deze opleiding leer je alles over administratie, communicatie en medische terminologie. Verdiep je nu in het veld van het medisch secretariaat en geef je carrière een boost!

Ontmoet onze nieuwe HR-generalist Ruth

Syntra West doet je groeien. In 2022 bedroeg onze interne mobiliteitsgraad wel liefst 28%! Daar kan collega Ruth De Rammelaere ook over meespreken. In januari 2023 startte ze als e-learning developer bij het Flex.ID-team, nu 8 maanden later ontpopt ze zich tot HR-generalist. In dit interview vertelt Ruth je wat meer over haar carrière, de opleiding tot L&D-specialist en haar toekomstplannen.

Cursist aan het woord

“Na de opleiding Boekhouder (Accountant) wilde ik mijn kennis van sociale wetgeving verder uitbreiden. Aangezien er op mijn stageplaats een plek vrijkwam op de personeelsdienst, besloot ik de opleiding Adviseur payroll en sociale wetgeving te volgen. Het intensieve programma was uitgebreid en omvatte alle essentiële aspecten. Na succesvolle voltooiing van de opleiding mocht ik aan de slag als volwaardig Payroll Officer. 4 jaar later groeide ik uit tot Verantwoordelijke Personeelsadministratie. Ik kan deze opleiding dus absoluut aanbevelen aan iedereen die een succesvolle carrière in dit vakgebied nastreeft!” 

Nikita Dendauw | Adviseur payroll en sociale wetgeving 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Rosalie Buyse.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Domeinen_479x479-Administratie_HR.jpg