Wil je mensen leren om goed om te gaan met hun lichaam en geest? De opleidingen in onze gezondheidssector bieden een antwoord op heel wat vragen, waarmee je toekomstige klanten kan helpen op psychisch en geestelijk vlak

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een ruim aanbod van opleidingen en bijscholingen in de gezondheidssector. Zo blijf je volledig up-to-date!  
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je na je opleiding meteen aan de slag op de arbeidsmarkt.   
  • Krijg les van gezondheidsprofessionals uit het werkveld. Onze docenten staan met beide voeten in de praktijk, en beantwoorden met plezier al jouw vragen! 

Opleiding in de kijker: Gezondheidscoach

Wil je anderen begeleiden naar een gezonder en gelukkiger leven? Dan is de opleiding Gezondheidscoach perfect voor jou! Je kan deze zeer complete opleiding volgen als 3-jarig avondtraject of als 2-jarige dagopleiding. Je verwerft een stevige basiskennis van anatomie, fysiologie, pathologie, psychologie en psychopathologie. Daarnaast leer je alles over gezonde voeding en scherp je jouw communicatie- en coachingtechnieken verder aan.

Van Syntra West-cursist tot Wielerverzorger bij NXTG

Na een bachelor Toegepaste Psychologie en een master Politieke Wetenschappen had Eva De Smet (35) zin in een nieuwe uitdaging. Ze koos voor de opleiding Wielerverzorger van Syntra West. Dankzij die opleiding deed ze een jaar lang ervaring op als ‘soigneur’ van een Nederlands wielerteam in binnen- én buitenland. Binnenkort start ze als freelancer bij vrouwenwielerploeg AG Insurance NXTG. 

Een preventieve kijk op gezondheid en welzijn!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Tom Vandecasteele.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Subdomeinen_479x479-Gezondheid.jpg