Opleidingen Hernieuwbare energie

Duik in de wereld van hernieuwbare energie met de opleidingen van Syntra West. Leer de nieuwste technologieën en vaardigheden om een expert te worden in windmolentechnologie, zonne-energie, elektrisch laden en warmtepompen. Ontdek hoe je duurzame oplossingen kunt implementeren en bijdragen aan een groenere toekomst. Met praktijkgerichte opleidingen gegeven door echte professionals in goed uitgeruste lokalen, word je klaargestoomd voor een veelgevraagde carrière in de groeiende sector van hernieuwbare energie.

Opleiding in de kijker

Technieker duurzame energie

Tijdens deze voltijdse dagopleiding word je in een half jaar tijd opgeleid om als technieker aan de slag te gaan zodat je vakkundig laadpalen, thuisbatterijen en zonnepanelen kan installeren en aansluiten. Om deze opleiding te kunnen volgen hoef je nog geen voorkennis te hebben van elektriciteit zodat het toegankelijk is voor iedereen!

Cursist aan het woord

Jasper Fret | Opleiding Windmolentechnicus

"Ik wilde eigenlijk al lang de windmolensector in, maar durfde nooit de sprong te wagen. Op 36-jarige leeftijd dacht ik: het is nu of nooit, dus schreef ik mij in. En nu picknick ik elke middag boven op een windmolen."

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Krijg les van docenten met jarenlange ervaring in het werkveld in goed uitgeruste lokalen. 
  • Geen eindeloze theorie, maar wel een praktijkgerichte opleiding waarbij je ervaring opdoet. 
  • Grote kans op tewerkstelling na het volgen van deze opleidingen! 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Klaas Minne.

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Subdomeinen_479x479-Hernieuwbare_Energie.jpg