Opleidingen Houtbewerking

Ben je geïnteresseerd in de verschillende soorten, eigenschappen en toepassingen van hout? Wil je leren hoe je hout bewerkt, verwerkt en afwerkt? Met een opleiding til jij jouw talent voor houtbewerking naar een hoger niveau!

Binnenkort geplande houtopleidingen

SW-Subdomeinen_479x479-Hout.jpg

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een brede waaier van houtopleidingen en bijscholingen. Zo blijf jij steeds up-to-date! 
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je na je opleiding meteen aan de slag op de arbeidsmarkt. 
  • Krijg les van échte experts in houtbewerking. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld en delen met veel plezier hun expertise. 

Opleiding in de kijker: Aannemer binnenschrijnwerk

Werk je graag met hout? Ben je nauwkeurig en creatief in diverse afwerkingen? Heb je interesse in nieuwe technologieën? Dan is de opleiding Aannemer binnenschrijnwerk - met een mix van theorie en vooral praktijk - echt jouw ding! Creëer houtverbindingen, plaats binnendeuren, wanden en plafonds en maak werktekeningen met AutoCAD. Bewerk jouw toekomst met kwaliteitsvol binnenschrijnwerk! 

Van houtliefhebber tot gepassioneerde vloerenlegger

Barry Ide deelt zijn ervaring met de opleiding Aannemer parket, laminaat en houten vloeren. Lees hier hoe hij zijn passie voor hout omzette in een carrière van goud! 

Timmer aan je toekomst

Cursist aan het woord

“Ik volgde de opleiding Aannemer parket, laminaat en houten vloeren. De docent gaf ons een bouwplan, en liet het ons zelfstandig uitwerken als ‘echte aannemers’. Bij iedere plank groeide mijn zelfvertrouwen, en dit onder goede begeleiding. De docent geloofde echt in ons, en gaf me iedere les de nodige motivatie. Ik heb enorm veel bijgeleerd. Na 5 maanden opleiding ging ik aan de slag in een Brugs parketbedrijf. Ik ga nu elke dag met een glimlach naar mijn werk.” 

Barry Ide - Aannemer parket, laminaat en houten vloeren

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Sofie Deschepper.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg