Groeipakket

De voltijdse dagopleidingen van Syntra West zijn officieel erkende ondernemerschapstrajecten die minimaal 17 lesuren per week tellen.
Ben jij jonger dan 25 jaar en volg je een voltijdse dagopleiding? Dan behoud jij het recht op het groeipakket, mits naleving van de voorwaarden.

Documenten voor het Groeipakket?

Op de eerste lesdag bij Syntra West ontvang je een document voor de uitbetaler van je Groeipakket. Daarop staat alle informatie die de uitbetaler nodig heeft. Je hoeft het document dat je ontving van de uitbetaler niet mee te brengen. Het is voldoende als je ons document erbij voegt en terugstuurt naar de uitbetaler van je Groeipakket. Doe dit onmiddellijk na ontvangst, zodat de uitbetaling niet in het gedrang komt!

Ben je klaar of stop je voortijdig met je studie? Werk je tijdens je studie?

Alle info en voorwaarden hierover vind je terug op de officiële website van de Vlaamse Overheid.

Info en voorwaarden

Benieuwd naar onze Voltijdse dagopleidingen?

Ben jij 18 of heb je voldaan aan de leerplicht? Wil je graag voltijds verder studeren om een beroep te leren? Dat kan! In slechts 1 jaar tijd stoomt Syntra West jou klaar om jouw droomcarrière te realiseren. Kies uit +60 voltijdse dagopleidingen die jou voorbereiden op de arbeidsmarkt of om je eigen bedrijf te starten. Doe tonnen praktische en technische beroepskennis op dankzij onze voltijdse dagopleidingen! 

De voordelen van een voltijdse dagopleiding:

  • Je diploma al na 1 jaar op zak
  • Keihard knallen van maandag tot vrijdag
  • Een mix van theorie en praktijk
  • Met behoud van het groeipakket
  • Snel aan het werk

Lees hier meer info over voltijdse dagopleidingen