Dag- en avondopleidingen

Combineer je job en gezin met een opleiding

klaar voor een nieuwe uitdaging?

Heb je al een job en wil je jezelf verder bijscholen in je huidige functie? Of net omscholen met het oog op een carrièreswitch?

Dat kan met de dag- en avondopleidingen van Syntra West! Kies uit meer dan 300 flexibele opleidingen in volwassenonderwijs in meer dan 20 verschillende sectoren. Ervaren docenten stomen jou volledig klaar voor de arbeidsmarkt of voor de start van je eigen zaak. En dat 's avonds na de werkuren. Of 1 à 2 dagen per week voor wie deeltijds werkt. Zo kun je je voorbereiden op je nieuwe carrière terwijl je je huidige job behoudt. 

De voordelen van onze dag- en avondopleidingen

  • Flexibele en praktijkgerichte opleiding van 1 tot 3 jaar

  • Naar de les wanneer het jou past ('s avonds, overdag of op zaterdag)

  • Te combineren met je job en gezin

  • Les door ervaren docenten uit het werkveld

  • Altijd up to date zodat je helemaal mee bent met de nieuwste trends

  • Na een test van je voorkennis, start je steeds op het juiste niveau

De voordelen van onze dag- en avondopleidingen

Een (nieuw) beroep leren

Wil je een carrièreswitch maken? Onze dag- en avondopleidingen bereiden je tot in de puntjes voor op een nieuwe job. Met een carrièreswitchopleiding maak jij gegarandeerd een vlotte start. Docenten uit het werkveld leren jou met veel plezier de kneepjes van het vak. Zo leer jij een nieuw beroep zonder je huidige job op te geven.

Beter worden in je job

Wil jij jezelf bijscholen en verder specialiseren? Met een dag- of avondopleiding van Syntra West word jij een expert in jouw vakgebied. Verdiep je expertise met onze bijscholingen. In no-time breng jij je kennis naar een volgend niveau en word jij een krak in je vak!

 

Dag- en avondopleidingen per thema