Avondopleidingen

Ondernemersopleidingen

Wil je een zaak starten of je als zelfstandige vestigen? Dan moet je kunnen terugvallen op een goede basis. Om te slagen als zelfstandige is vakkennis immers noodzakelijk, maar niet voldoende. De beroepsopleiding van Syntra West leert je hoe je een zaak opzet, leidt en uitbouwt. Met avondcursussen die perfect aansluiten op jouw voorkennis en ervaring. Ben je minstens 18 jaar, dan kun je deze opleiding volgen.
De ondernemersopleiding omvat beroepsgerichte vorming waarin specifieke vakkennis centraal staat.
In de opleidingen binnen een ondernemerschapstraject van Syntra West krijgen volwassenen (vanaf 18 jaar) een goede basis om een zaak te starten, of zich als zelfstandige te vestigen of een nieuw beroep aan te leren.
De lessen vinden meestal ‘s avonds plaats en duren 1 tot 3 jaar. Is het een modulaire opleiding, dan kan de cursist zelf het leertraject samenstellen en bepaalt hierdoor zelf hoe snel de modules op elkaar volgen.

Een zaak opstarten

Van de basisbeginselen tot de fijnere kneepjes van het vak: met de beroepsgerichte vorming leer je alles wat je nodig hebt om het beroep van je dromen uit te oefenen. Of je nu loodgieter, modeontwerper of webdesigner wilt worden, het kan allemaal bij Syntra West. In het cursusaanbod vind je al onze ondernemersopleidingen terug, met gedetailleerde informatie over inhoud en praktische voorwaarden.

De ondernemersopleidingen kun je volgen voor alle vakgebieden die Syntra West aanbiedt, behalve taalopleidingen. Je vindt het volledige overzicht in ons cursusaanbod.

Syntra West houdt rekening met jouw persoonlijke situatie:

  • De lessen vinden 's avonds plaats. Handig voor wie overdag werkt.
  • Via een test van je voorkennis stap je meteen in op het juiste niveau.
  • De meeste opleidingen duren slechts twee jaar.
  • Je stelt zelf je gewenste leertraject samen.
  • De opleiding vindt plaats in een campus in jouw buurt.
  • Wil je meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via de stageovereenkomst.

Heb je een vraag over onze ondernemersopleidingen of ben je nog op zoek naar een specifieke leeroplossing in het aanbod?
Contacteer ons dan voor meer informatie.

 

 

Bekijk alle avondopleidingen

Filter op:

Administratie & organisatie  Automotive  Bewaking & opsporing  Bouw & techniek  Creatieve opleidingen  Financiën  Groen- & dierenzorg  Horeca, voeding & toerisme  ICT & multimedia  Personenzorg  Sales, marketing & communicatie  Taal  Transport  Vastgoed & verzekeringen