HR-opleidingen

Wil je een expert worden in het oplossen van personeelsuitdagingen? Zin om een positieve werkcultuur te helpen creëren? Wil je leren hoe je het beste talent aantrekt, behoudt en ontwikkelt? Ontplooi jezelf tot specialist in personeelszaken met een hr-opleiding!

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een brede waaier van hrm-opleidingen en bijscholingen. Zo blijf jij steeds up-to-date! 
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je na je opleiding meteen aan de slag in human resource management.  
  • Krijg les van échte hr-experts. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld en delen met veel plezier hun expertise. 

Opleiding in de kijker: Adviseur payroll en sociale wetgeving

Ben je goed met cijfers en hou je ervan om advies te geven? Werk je daarnaast nauwkeurig en sta je ervoor open om steeds bij te leren? Dan is de opleiding Adviseur payroll en sociale wetgeving helemaal iets voor jou! Word een ware specialist in personeels- en loonadministratie en geef jouw carrière een boost!

Ontmoet onze nieuwe HR-generalist Ruth

Syntra West doet je groeien. In 2022 bedroeg onze interne mobiliteitsgraad wel liefst 28%! Daar kan collega Ruth De Rammelaere ook over meespreken. In januari 2023 startte ze als e-learning developer bij het Flex.ID-team, nu 8 maanden later ontpopt ze zich tot HR-generalist. In dit interview vertelt Ruth je wat meer over haar carrière, de opleiding tot L&D-specialist en haar toekomstplannen.

Cursist aan het woord

“Na de opleiding Boekhouder (Accountant) wilde ik mijn kennis van sociale wetgeving verder uitbreiden. Aangezien er op mijn stageplaats een plek vrijkwam op de personeelsdienst, besloot ik de opleiding Adviseur payroll en sociale wetgeving te volgen. Het intensieve programma was uitgebreid en omvatte alle essentiële aspecten. Na succesvolle voltooiing van de opleiding mocht ik aan de slag als volwaardig Payroll Officer. 4 jaar later groeide ik uit tot Verantwoordelijke Personeelsadministratie. Ik kan deze opleiding dus absoluut aanbevelen aan iedereen die een succesvolle carrière in dit vakgebied nastreeft!” 

Nikita Dendauw | Adviseur payroll en sociale wetgeving 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze productmanager Rosalie Buyse.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Subdomeinen_479x479-HR.jpg