Opleidingen Grafisch en multimedia

Ben jij een creatieve duizendpoot en heb je oog voor detail? Ben je gepassioneerd door design, foto- of videografie? Met een opleiding Grafisch & multimedia zet jij jouw talenten om in een professionele carrière!

Ontdek onze grafische en multimedia opleidingen

Grafisch design

Multimedia (foto, video…)

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een brede waaier van opleidingen en bijscholingen in grafisch design en multimedia. Zo blijf jij steeds up-to-date! 
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je na je opleiding meteen aan de slag op de arbeidsmarkt.  
  • Krijg les van échte experts in foto- en videografie en grafisch ontwerp. Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld en delen met veel plezier hun expertise. 

Opleiding in de kijker: Grafisch ontwerper

Ben je gepassioneerd door design? Zet jij jouw ideeën moeiteloos om in prachtige ontwerpen? Heb je een goed gevoel voor vorm, kleur en compositie? Dan is de opleiding Grafisch ontwerper volledig jouw ding! Leer werken met Adobe Illustrator, Photoshop en Indesign en verdiep je in print en digitale media: motion design, media content creatie, webdesign en meer! 

Cursisten winnen Ondernemersdagen met déze 2 innovatieve concepten

In campus Kortrijk wonnen de cursisten van Grafisch ontwerper en Ondernemer lastechnieken de hoofdprijs van de Ondernemersdagen! Ze verrasten de jury met hun innovatieve app voor TVH Drive. Ontdek hier alles over hun creatieve ondernemersidee! 

Leer hoe je visuele content creëert

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Elisabeth Landuyt .

Blijf op de hoogte van onze opleidingen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Domeinen_479x479-Grafisch_Multimedia.jpg