Opleidingen Interieur en ontwerp

Ben je creatief en gepassioneerd door design? Droom je ervan om ruimtes tot leven te brengen? Met een opleiding Interieur & ontwerp ben je binnen! Van interieurstylist en kleuradviseur tot meubelstoffeerder en productontwerper, we hebben het allemaal in huis. De sleutel tot succes ligt in jouw handen!

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Geniet van een brede waaier aan opleidingen en bijscholingen in ontwerp en interieur. Zo blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste designtrends en toepassingen!  
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je na je opleiding meteen aan de slag op de arbeidsmarkt. 
  • Krijg les van échte vakexperten. Onze docenten zijn actief in de interieur- en ontwerpsector, en delen met veel plezier hun expertise.

Welke opleiding past bij je? Interieurstylist of interieurdesign?

Heb je oog voor detail en een ongeëvenaard gevoel voor stijl? Wil je gewone ruimtes omtoveren tot buitengewone interieurs met behulp van kleuren, vormen en texturen? Weet je niet precies welke opleiding je daarvoor het best kiest? Interieurstylist of toch eerder interieurdesign? Volg dan deze gratis webinar om te weten te komen welke opleiding het best bij jou past!

Ontmoet de makers achter MKRS

Ontmoet Isabelle en Charlotte, de makers achter het MKRS-event. Tijdens dit evenement krijgen de docenten en cursisten van Syntra West de kans om hun ambachtelijke, creatieve werk voor te stellen en te verkopen. Van duurzame modeaccessoires tot magnifieke juwelen en handgemaakt servies uit keramiek. In La Brugeoise te Brugge ontdek je de hipste ondernemers en shop je de leukste items. Isabelle en Charlotte lichten alvast een tipje van de sluier. 

Makersevent voor en door ondernemers

Cursist aan het woord

“De opleiding Interieurstylist is evenwichtig opgebouwd. Soms vraag je je af waarom je bepaalde zaken moet doen, maar alles heeft z’n waarde en na een jaar zie je dat heel klaar. Geloof me vrij: het is hard werken. Het kost me minstens 2 dagen per week om het in de diepte te doen, maar er is geen minuut verspilling bij!” 

Christel Vandenbrande | Interieurstylist

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze productmanager Isabelle Santy.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

Binnenkort binnen dit leerdomein

  • icon 229,90 incl. BTW
  • icon Vanaf 15-05-2024
  • icon Roeselare
  • icon 2 sessie(s)